31 Ocak 2022, 07:08
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: İçindeki Cümleyi Söyle
Sabaha kadar bilgisayarla uğraştım. Takılıp duruyordu, update hatası veriyordu, mozillaya girince bağlantım kopuyordu. win10'u sıfırlayınca sorun çözüleceğini söyleyen sevgili sözü dinledim. Aslında günlerdir üşeniyordum. Bugün baktım olacak gibi değil; ''hadi bakalım sıfırlayalım'' dedim. Belgelerimi aldım flash belleğe..Ama bu sefer hain PC, sıfırlamayı kabul etmiyor, %50 ye gelince siyah ekran olup, aynı sıfırlama ekranına geri dönüyordu. Bulut indirme olmayınca ''belki bulut indirmeyi kabul etmiyor, yerel yeniden yüklemeyi deneyelim onu kabul eder'' dedim. Onu da denedik, yine aynı %50 olunca bilgisayar siyah ekran verip aynı yere geri dönünce hain sevgilim, ''RAM mefta gerçekler acıdır aşkım, çöpe at bu bilgisayarı'' dedi. Bazen dost acı söyler sözünü şaşırıyor zahir, aşk acı söylüyor. Çamaşır makinesi bozulunca ben böyle at çöpe demedim ama yalandan olsa bari söylemez insan be. Beni de korkutttu sonra..Bu sefer bellek tanımlamadan RAM'ların sorunlu olup olmadığına baktık. Neyse ki RAM'larım cillop gibi çalışıyormuş. Formattan başka çarem kalmadı. Onu da yarın akşam yapacağım.
Off kıza göre işler değil bunlar be. Bugünden sonra örgüye dantele başlama kararı aldım.
|
|
|
|