ZZ Top Bad to the Bone* şarkı sözleri çeviri Also known as Ba ba ba ba ba ba bad lyrics. Turkish translation of Bad to the Bone* by ZZ Top Şimdi doğduğum gün Hemşirelerin hepsi etrafta Ve vahşi harikaya baktılar Buldukları sevinç Baş hemşire konuştu Dedi ki, " bunu rahat bırak" Hemen ... Kemik için kötü olduğumu Kemik için kötü Kemik için kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Kemik için kötü Bin kalp kırdım Seninle tanışmadan önce I'll break a thousand more, baby Ben bitmeden önce Senin güzel bebek olmak istiyorum Senin ve senin yalnız Sana söylemek için buradayım tatlım. Kemik için kötü olduğumu Kemik için kötü Kemik için kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Kemik için kötü Zengin bir kadını dileneceğim. And I'll make a good woman steal Yaşlı bir kadın şehvet yapacağım Ve genç bir kızı ispiyon edeceğim Senin güzel bebek olmak istiyorum Senin ve senin yalnız Sana söylemek için buradayım tatlım. Kemik için kötü olduğumu Kemik için kötü Kemik için kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Kemik için kötü Now when I walk the streets yani şarkı sözleri: şimdi sokaklarda yürürken Krallar ve kraliçeler kenara çekil Tanıştığım her kadın haha Hepsi memnun kalmak Sana güzel bebek söylemek istiyorum Bakın ben kendi işimi kendim yaparım Ve burada sana bal söylemek için buradayım Kemik için kötü olduğumu Kemik için kötü Kemik için kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Ba ba ba ba ba ba kötü Kemik için kötü