Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Yabancı Dizi Tanıtımları

Yabancı Dizi Tanıtımları Yabancı dizilere ait bilgiler


His Dark Materials 3. Sezon ile Final Yapacak

Yabancı dizilere ait bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
His Dark Materials 3. Sezon ile Final Yapacak
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2174

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2021, 10:56   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart His Dark Materials 3. Sezon ile Final Yapacak

His Dark Materials 3. Sezon ile Final Yapacak


His Dark Materials 3. sezon onayını aldı. BBC One ve HBO ortak yapımı fantezi dizisi bu sezon ile final yapacak.

BBC One ve HBO ortak yapımı His Dark Materials 3. sezon onayını aldı. Dram ve fantezi türlerindeki dizi, bu sezon ile birlikte final yapmaya hazırlanıyor.

Birleşik Krallık doğumlu Philip Pullman’ın meşhur fantezi romanları Karanlık Cevher üçlemesinden televizyona uyarlanan yapımda 3. sezon onayı geldi. Bununla birlikte, dizinin önümüzdeki sezon final yapacağı da açıklanmış oldu.

Daha önce 2007 yılında Chris Weitz’in yönettiği ve kadrosunda Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green ve Sam Elliot gibi isimlerin yer aldığı The Golden Compass (Altın Pusula) filmine kaynaklık eden eser; şimdi televizyona geliyor. 8 bölümden oluşan ilk sezonu 2019’da yayınlanan dizinin 2. sezon bölümleri geçen kasım yayınlanmaya başlamış ve 20 Aralık 2020’de de final yapmıştı. His Dark Materials fazla bekletmeden 3. sezon onayını almayı bildi.


His Dark Materials 3. Sezon Kitap Serisinin Son Kitabına Odaklanacak

İlk sezonda Altın Pusula, ikinci sezonda Keskin Bıçak kitaplarını işleyen dizi, final sezonunda da serinin son kitabı olan Kehribar Dürbün’e odaklanacak.

Kadrosunda Dafne Keen (Lyra Silvertongue), Amir Wilson (Will Parry), Kit Connor (Pantalaimon), Ruth Wilson (Mrs. Coulter), Ariyon Bakare (Carlo Boreal) ve Will Keen (Father MacPhail) gibi isimleri barındıran Karanlık Cevher dizisi, yine 8 bölümden oluşması beklenen final sezonu için onayı kaptı.

Dizinin final sezonu çekimlerine ne zaman başlayacağı ya da yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı gibi konular henüz aydınlatılmadı. Kitapların yazarı Philip Pullman’ın da senarist koltuğuna oturduğu yapımın uyarlaması ise Harry Potter ve Lanetli Çocuk tiyatro oyunu ile birlikte adını duyuran, aynı zamanda National Treasure, Wonder, Enola Holmes ve Aeronauts filmlerinin yazarı Jack Thorne tarafından gerçekleştirildi.

Meşhur fantastik roman serisinden uyarlanan His Dark Materials dizisi, Lyra Silvertongue adlı karakterin cinler ve cadı klanları ile dolu paralel bir evrende geçen macerasını konu alıyor.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
2021 dizileri, 3. sezon, atv dizileri, dc dizileri, dizinin konusu, final sezonu, fragman, hbo dizileri, hbo dizisi, his dark materials, hulu dizileri, internet dizisi, izle, kanal d dizileri, karakterler, marvel dizileri, netflix dizileri, oyuncular, show tv dizileri, star dizileri, trt dizileri, türkçe altyazılı, türkçe dublajlı, yabancı dizi, yeni sezon, yerli dizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:56.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia