Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Yabancı Dizi Tanıtımları

Yabancı Dizi Tanıtımları Yabancı dizilere ait bilgiler


‘The Walking Dead’in Kış Prömiyer Tarihi Belli Oldu

Yabancı dizilere ait bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
‘The Walking Dead’in Kış Prömiyer Tarihi Belli Oldu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
676

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2020, 09:25   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart ‘The Walking Dead’in Kış Prömiyer Tarihi Belli Oldu

‘The Walking Dead’in Kış Prömiyer Tarihi Belli Oldu


Dizi, 10. sezonun ek bölümleriyle devam edecek...


AMC, perşembe günü, "The Walking Dead’in uzatılmış 10. sezonunun şubat ayında devam edeceğini duyurdu. Zombi kıyamet serisinin altı ekstra bölümü 28 Şubat'ta yayınlanmaya başlayacak. Altı bölümün tamamı, her perşembe günü, pazar günkü doğrusal prömiyerden önce AMC akış hizmeti AMC Plus'ta erken yayınlanacak.

Yeni bölümlerin konuk oyuncuları arasında Robert Patrick, Hilarie Burton Morgan ve yeni yıldız Okea Eme-Akwari yer alıyor. Bölüm başlıkları ve özetleri de tarihle birlikte açıklandı. Eylül ayında, “The Walking Dead” in 11. sezonunun, dizinin son sezonu olacağı duyurulmuştu. Norman Reedus ve Melissa McBride, kendi yan serilerinde başrol oynayacaklar. "The Walking Dead: World Beyond" da kısa süre önce AMC'de yayın hayatına başladı.

Bölüm 17 – “Home Sweet Home”
Maggie (Lauren Cohan), geçmişi ona yetişse bile paylaşmaya hazır olmadığı bir hikayeyle geri döndü. Negan’ın (Jeffrey Dean Morgan) güvenliği yine tehlikede. Daryl (Norman Reedus) ve Maggie, görünmeyen ve bilinmeyen bir tehditle savaşır.

Bölüm 18 – “Find Me”
Daryl ve Carol (Melissa McBride) için bir macera, eski bir kabinle karşılaştıklarında yterse döner. Daryl, sadece kıyametin tezahür edebileceği bir zamanı yeniden yaşarken, Rick'in ortadan kaybolmasının ardından gruptan ayrıldığı yıllara geri götürür.

Bölüm 19 – “One More”
Gabriel (Seth Gilliam) ve Aaron (Ross Marquand) Alexandria'ya geri getirmek için yiyecek ve malzeme ararlar. Küçük trajediler, inanç kırıldığında ve iyimserlik nihai teste tabi tutulduğunda sarsıldığı için daha büyük trajedilere yol açar.

Bölüm 20 – “Splinter”
Eugene (Josh McDermitt), Ezekiel (Khary Payton), Yumiko (Eleanor Matsuura) ve Prenses (Paola Lázaro) yakalanır ve ayrılır. Prenses, travmatik geçmişinin hatıralarıyla boğuşuyor ve Ezekiel'in yardımıyla bir şekilde kaçmaya çalışıyor.

Bölüm 21 – “Diverged”
Daryl ve Carol yol ayrımına gelirler ve ayrı yollara giderler. Her biri kendi tarzında hayatta kalma moduna girerek, en kolay zorluklar çok daha imkansız hale gelir. Bireysel yolculukları, arkadaşlıklarını onarmak için gereken inancı mı sağlayacak, yoksa aralarındaki mesafe kalıcı mı? Bunu anlayacaklar.

Bölüm 22 – “Here’s Negan”
Carol, artan gerilimi en aza indirmeyi umarak Negan'ı bir yolculuğa çıkarır. Negan, kendisini bu noktaya getiren olayları derinlemesine düşünür ve geleceği hakkında bir sonuca varır.


Beyazperde



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
atv dizileri, dc dizileri, dizinin konusu, fragman, hbo dizileri, hulu dizileri, internet dizisi, izle, kanal d dizileri, karakterler, marvel dizileri, netflix dizileri, oyuncular, show tv dizileri, star dizileri, the walking dead, trt dizileri, türkçe altyazılı, türkçe dublajlı, yabancı dizi, yeni sezon, yerli dizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:08.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia