Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Yabancı Dizi Tanıtımları

Yabancı Dizi Tanıtımları Yabancı dizilere ait bilgiler


'Star Trek: Discovery', Dördüncü Sezon Onayı Aldı

Yabancı dizilere ait bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
'Star Trek: Discovery', Dördüncü Sezon Onayı Aldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
350

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2020, 11:45   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart 'Star Trek: Discovery', Dördüncü Sezon Onayı Aldı

'Star Trek: Discovery', Dördüncü Sezon Onayı Aldı


Star Trek evreninde durmak yok!

Star Trek: Discovery yeni bir sezon için geri dönüyor! Üçüncü sezon lansmanından bir gün sonra, CBS All Access, hızla genişleyen Star Trek serisinin temel taşı için dördüncü sezon yenilemesi duyurdu. Yeni sezondaki üretim 2 Kasım'da devam edecek. Alex Kurtzman ve Michelle Paradise, Sonequa Martin-Green'in oynadığı CBS TV Stüdyoları dizisinin dördüncü sezonunda ortak şovmenler olarak görev yapmaya devam edecek.

Diziyi Bryan Fuller'la birlikte yaratan Kurtzman, ikinci sezonun yapımı sırasında erkenden görevden alınmasının ardından Aaron Harberts ve Gretchen Berg'in yerini aldı. Harberts ve Berg, Discovery'nin ilk çıkışından önce diziyi bırakan Fuller'ın yerini almıştı. Kurtzman, The Hollywood Reporter'a bu ay verdiği röportajda, Star Trek serisinin geleceğinin 2027'ye kadar planlandığını söyledi.

Bu arada, bir Discovery yan ürünü olan, Anson Mount, Ethan Peck ve Rebecca Romijn'in oynadığı Star Trek: Strange New Worlds, kısa süre önce CBS All Access'tan tam sezon siparişi aldı. Bu, üçüncü canlı aksiyon Star Trek serisi anlamına geliyor. CBS All Access içinse genel olarak dördüncü Star Trek yapımı olacak. Başka bir Discovery yan ürünü olan Michelle Yeoh'un oynadığı Section 31 de yayıncı için geliştirme aşamasında.

Star Trek: Discovery'nin ilk sezonu 2017-2018 yıllarında, 15 bölüm olarak yayınlandı. İkinci sezon ise 2019 yılında ve 14 bölüm olarak yayınlandı. Şu an devam eden üçüncü sezon 15 Ekim 2020 tarihinde prömiyerini yaptı ve toplam 13 bölümden oluşacak. Dördüncü sezonun, en geç 2022 yılında gösterimde olması bekleniyor.


Beyazperde



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
4. sezon, atv dizileri, dc dizileri, dizinin konusu, dördüncü sezon, dördüncü sezon onayı, fragman, hbo dizileri, hulu dizileri, internet dizisi, izle, kanal d dizileri, karakterler, marvel dizileri, netflix dizileri, oyuncular, show tv dizileri, star dizileri, star trek: discovery, trt dizileri, türkçe altyazılı, türkçe dublajlı, yabancı dizi, yeni sezon, yerli dizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:16.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia