Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Kadınca Genel > Vücut - Cilt Bakımı

Vücut - Cilt Bakımı Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.


Şeker peelingi ne işe yarar? Şeker peelingi yapılışı ve faydaları…

Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Şeker peelingi ne işe yarar? Şeker peelingi yapılışı ve faydaları…
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
319

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2020, 15:56   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Şeker peelingi ne işe yarar? Şeker peelingi yapılışı ve faydaları…

Şeker peelingi ne işe yarar? Şeker peelingi yapılışı ve faydaları…

Şeker peelingi uygulamaları son günlerde etkili geri dönüşümleri ile herkes tarafından tercih edilmektedir. Şeker peelingi cildi ölü hücrelerden arındırarak, cildin tazelenmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda cildin pürüzsüz ve ipeksi olmasına yardımcı olur. Özelikle dudak üzerindeki ölü hücrelerin yok olmasını sağlarken dilerseniz tüm vücudunuz için şeker peelingi yapabilirsiniz. Bu sayede cildinizdeki kan dolaşımı artarak daha genç ve bakımlı görünmenize yardımcı olur. Peelingin asıl görevi cildin derinlemesine temizliğidir. Cillte yeni bir tabaka oluşumunu desteklerken akne ve sivilce izlerini gidermeye yardımcı olur. Peeling, sorunlu derinin kalkarak sağlıklı derinin ortaya çıkmasını sağlar. Düzenli olarak uygulandığında cildinizdeki güneş lekeleri ve izlerin görünümü yok olmaya başlar. Cilt kuruluğu, çatlaklar ve kırışıklıklar peeling ile zamanla giderilebilir. Özelikle burun çene ve yanak bölgesinde oluşan siyah noktaların giderilmesini ve gözeneklerin temizlenerek sıkılaşmasını sağlar. Dilerseniz evde doğal malzemeler ile şeker peelingi yapabilirsiniz. Şeker peelingi ile tüm vücudunuzu ovarak pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsiniz. İşte evde şeker peelingi yapımı;

ŞEKER PEELİNGİ TARİFİ

Malzemeler;

Hindistan cevizi yağı
Şeker
Kurumuş portakal kabuğu
Greyfurt
Uçucu yağlar

Yapılışı;


Hindistan cevizi yağını iyice karıştırdıktan sonra bu karışımı buzdolabında bir saat dinlendirin. İçerisine şeker, kurutulmuş portakal kabuğu, greyfurt ve uçucu yağları ekleyip kavanozlara koyun. Vücut için uygun ovma fırçası ile cildinizi bu şeker peelingi ile ovun ve ılık su ile yıkayın. Haftada bir kere uygulayarak tüm vücudunuzun tazelenmesini sağlayabilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
çene, cilt bakımı, cilt kuruluğu, dinlendirin, fırça, greyfurt, hindistan cevizi yağı, karışım, kavanoz, kurumuş, oluşumu, ovma, portakal kabuğu, pürüzsüz, tarif, tazeleme, uçucu yağlar, vücut, yeni tabak, ılık su, ölü deriler, şeker peelingi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:26.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia