Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Kadınca Genel > Vücut - Cilt Bakımı

Vücut - Cilt Bakımı Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.


Uzun ve Sağlıklı Tırnaklar İçin 7 Öneri!

Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Uzun ve Sağlıklı Tırnaklar İçin 7 Öneri!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
130

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2022, 17:47   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
ok! Uzun ve Sağlıklı Tırnaklar İçin 7 Öneri!

Uzun ve Sağlıklı Tırnaklar İçin 7 Öneri!

Sağlıklı tırnaklar için yapmanız gerekenler ne çok zor ne de vakit alıcı.



Tırnaklar, bir insanın eline bakınca gözümüze ilk çarpan şeydir. Kimse yenmiş, şekilsiz ve bakımsız tırnaklara sahip olmak istemez. Birazdan vereceğimiz ipuçlarıyla siz de sağlıklı ve güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz!
  • Mutfakta iş yaparken mutfak eldiveni kullanmak tırnaklarınızı bulaşık deterjanı, çamaşır suyu gibi kimyasalları güçlü ürünlerden koruyacaktır. Uzun süre suda kalan tırnaklar yumuşar, ojelerin zamanından önce bozulmasına neden olur.
  • Oje, aseton ve parlatıcılar tırnaklarınız icin rutin kullandığımız ürünler. Peki ya tırnak bakım ürünleri? Tırnaklarınızın bu ürünlere de zaman zaman ihtiyacı var. Tırnaklarınızı haftada bir havalandırın, akşamdan tırnak bakım kreminizi sürün, tırnak ve tırnak etlerinize bu krem ile masaj yapın. Gece dinlenen ve hava alan tırnaklarınızdakı farkı sabah fark edeceksiniz.
  • Tırnağınızdaki küçük bir kırık bütün gününüzü mahvedebilir. O küçük kırık elbisenize takılır, ojenizi bozar ya da canınızı acıtır. Böyle küçük kazalar için çantanızda küçük bir törpü bulundurun. Hem tırnağınız hem de elbiselerinizi takılan kırık tırnaktan korumak için.
  • Şekil vermek ya da acil durumlar için tırnak törpüsü hayat kurtarıcı olsa da tırnak yüzeyinde kullanmak hiç de iyi bir fıkir değil. Diş macunu ya da limon suyu tırnaklarınızı temizleyip parlatmakta yardımcı olabilir ancak tırnak yüzeyinde kullanacağınız törpü tırnaklarınızı inceltmenin yanında enfeksiyonlara da davetiye çıkarır.
  • Sağlıklı tırnaklar için sağlıklı gıdalar almak da çok önemli. Düzenli uyku ve doğru beslenme parlak ve uzun tırnakların anahtarı. B vitamini iceren Biotin de tırnaklarınıza iyi gelecektir.
  • Tırnaklarinızda jel ya da akrilik dolgu kullanıyorsaniz bu ürünlere birkaç ayda bir ara vermeli ve tırnaklarınızı dinlendirmelisiniz. Bu tür kimyasal ürünler tırnaklarınızı sıkıca sardığı için hava almasını engeller ve enfeksiyionların oluşmasına elverişli bir ortam hazırlar. Ara sıra dinlenen ve havalanan tırnaklar sağlıklı ve parlak görünümlerine kavuşacaktır.
  • Her şeyin çevre sağlığına uyumlu olduğu bugünlerde bircok marka ojelerinde kimyasal içerikleri azalttı. Bazı ojeler ise tamamıyla doğal. Siz de bu tür ojeleri tercih ederek tırnaklarınızı kimyasallardan koruyabilirsiniz. Aseton içermeyen oje çikaracılari da raflarda bulmak artık mümkün.


Sürmenaj bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:03.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia