Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Vizyondaki Filmler (https://www.forumel.com/vizyondaki-filmler/)
-   -   Vizyondaki Filmler: 26.05.2023 Cuma (https://www.forumel.com/vizyondaki-filmler/40797-vizyondaki-filmler-26-05-2023-cuma.html)

Leydihan 26 Mayıs 2023 00:00

Vizyondaki Filmler: 26.05.2023 Cuma
 
Bu hafta yedi film vizyona girecek

Sinema salonlarında bu hafta üçü yerli, yedi film vizyona girecek.

KAYGISIZ BAŞ

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 30dk / Komedi
Yönetmen İskender Bingöl, Taha Ulukaya
Oyuncular: Burak Satıbol, Turgay Tanülkü, Ferdi Akarnur

Haftanın yerli komedi filmi “Kaygısız Baş”ın yönetmenliğini Taha Ulukaya üstlendi.

Bir gencin İstanbul’daki işinden kovulup memleketi Kapadokya’ya dönmesi sonrası gelişen olayları konu edinen yapımda Ferdi Akarnur, Mehmet Çepiç, Bülent Ergün, Turgay Tanülkü ve Burak Satıbol rol aldı.

Özet

Kaygısız Baş, işinden kovulduktan sonra yeni bir hayat kurmak için memleketine dönmeye karar veren bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. İstanbul'da yaşayan Murat, işinden kovulunca, memleketi Kapadokya'ya geri dönmeye karar verir. Memleketinde yeni bir iş kurmak isteyen Murat'ın yolu bu sırada işledikleri suçtan kurtulmaya çalışan kuzenleri Bedri ve Fehmi ile kesişir. Ancak kasaba ve ortalıkta dolaşan Kaygısız Baş, Bedri ve Fehmi’nin kaçmasına engel, Murat’ın yeni bir iş kurmasına destek olacaktır.

SAVAŞ ATI

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 54dk / Dram
Yönetmen Gina Gammell, Riley Keough
Senarist Franklin Sioux Bob, Bill Reddy
Oyuncular: Stanley Good Voice Elk, Jojo Bapteise Whiting, Steven Yellow Hawk
Orijinal adı War Pony

Gina Gammell ve Riley Keough’un yönettiği “Savaş Atı”, aidiyet arayışındaki iki gencin büyüme öykülerini aktarıyor.

Filmde Jojo Bapteise Whiting, Ladainian Crazy Thunder, Jesse Schmockel, Wilma Colhoff ile Lona Red Bear rol aldı.

Dram türündeki film, yönetmen Keough’un American Honey’nin çekimleri sırasında tanıştığı Oglala Lakotası Bill Reddy ve Franklin Sioux Bob’un kendi yaşam öykülerinden esinlenerek beyaz perdeye uyarladı.

Özet

Savaş Atı, aidiyet arayışında olan iki gencin hayatına odaklanıyor. ABD'deki en fakir bölgelerden olan Pine Ridge Kızılderili Rezervasyon Bölgesi’nde yaşayan Bill ve Matho, sınırlanmış hayalleri olan iki gençtir. 23 yaşında olan Bill, kısa yoldan başarıya ulaşmanın yollarını ararken, henüz 12 yaşında olan Matho ise, kendisini babasına kanıtlamak için çabalar. Kendilerine düşman olan bir toplumda aidiyet arayışında olan Bill ve Matho, yetişkinliğe giden yollarını çizmeye çalışırlar.

KÜÇÜK DENİZ KIZI

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


26 Mayıs 2023 Sinemada / 2s 10dk / Macera, Aile, Fantastik
Yönetmen Rob Marshall
Senarist David Magee
Oyuncular: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy
Orijinal adı The Little Mermaid

Macera tutkunlarının ilgisini çekmeye aday olan Rob Marshall’ın yönettiği “Küçük Deniz Kızı”, insan olmayı hayal eden küçük deniz kızı Ariel’in hikayesiniele alıyor.

Özet

Küçük Deniz Kızı, insan olmak isteyen küçük deniz kızı Ariel’in hikayesini konu ediyor. Ariel, Kral Triton'un en küçük ve en cesur kızıdır. Onun en büyük arzusu denizin ötesindeki dünyayı öğrenmektir. Bir gün ana karayı ziyaret eden Ariel, bu sırada Prens Eric'e aşık olur. Deniz kızlarının insanlarla temas kurması yasaktır ama Ariel kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Bu amaçla karada yaşama şansı elde etmek için cadı Ursula ile anlaşma yapar. Ancak çok geçmeden hem kendisini hem de babasının hayatını tehlikeye sokar.

SUZUME

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 2s 2dk / Animasyon, Macera, Dram
Yönetmen Makoto Shinkai
Senarist Makoto Shinkai
Oyuncular: Nanoka Hara, Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu
Orijinal adı Suzume no Tojimari

Makoto Shinkai’nin yönettiği Japon yapımı anime film “Suzume”, bir felaketin ardından ortaya çıkarak, daha büyük yıkıma yol açan kapıları kapatmaya çalışan 17 yaşındaki Suzume’nin olgunlaşma hikayesini konu ediyor.

Özet

Kyushu'nun sakin bir kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Suzume, yolda "bir kapı arayan" genç bir adamla tanışır. Suzume adamı dağlardaki harap bir binaya kadar takip eder ve yıkımdan kurtulmuş gibi bağımsız, bozulmamış duran bir kapı bulur. Suzume görünmez bir güç tarafından çekildiğini hisseder ve kapıya uzanır. Çok geçmeden Japonya'nın her yerindeki kapılar ardı ardına açılmaya başlar. Ancak açılan kapılar, diğer tarafta yer alan felaketi engellemek için kapatılmalıdır. Böylece gizemli kapıların çağırdığı Suzume'nin "kapıları kapatma yolculuğu" başlar.

CONJURING: ŞEYTAN AYİNİ

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 31dk / Korku, Gerilim
Yönetmen Calvin Morie McCarthy
Senarist Calvin Morie McCarthy
Oyuncular: Victoria Grace Borrello, Steve Larkin
Orijinal adı Conjuring: The Beyond

Calvin Morie McCarthy’nin yönettiği ABD yapımı korku ve gerilim filmi “Conjuring: Şeytan Ayini”, uyku problemi yaşayan bir gencin, bu problemden kurtulmak için bir araştırma grubuna katılması sonrası yaşadığı korku dolu kabusu anlatıyor.

Özet

Conjuring: Şeytan Ayini, yaşadığı uyku probleminden kurtulmaya çalışan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Yaşadığı uyku probleminden muzdarip olan Wanda, bu durumdan kurtulmanın yolunu arar. Wanda, yağtığı araştırmalar sonucunda bu sorundan kurtulmak umuduyla bir araştırma grubuna katılmaya karar verir. Ancak grubun başında bulunan Dr. Pretorious, tekinsiz bir adamdır.

Gruba katıldıktan bir süre sonra bazı danışanlar gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Çok geçmeden Wanda, kendisini korkunç bir kabusun içinde bulur.


CİN HİKAYELERİ KAYIP BEBEK

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 17dk / Korku
Yönetmen Kemal Danacı
Senarist Kemal Danacı, Onur Özcan
Oyuncular: Erol Sertel, Zeynep Er, Efekan Güner

Kemal Danacı’nın “Cin Hikayeleri Kayıp Bebek” adlı filmi, Anadolu’daki gizemli olayları araştıran TV programı ekibinin, katıldıkları bir cin çıkarma ayini sonrasında başlarına gelen olaylar etrafında dönüyor.

Özet

Cin Hikayeleri Kayıp Bebek, eski bir doğumhanede yaşanan gizemli olayları araştıran bir grup insanın yaşadıklarını konu ediyor. Bir televizyon programı ekibi, Anadolu'da meydana gelen gizemli olayların izini sürer. Bir cin çıkarma ayinine katılan ekip, bu sırada aldıkları bir çağrıyı araştırmak için Zonguldak'a giderler. Yaptıkları araştırmaların ardından ekip, kendilerini Fransızlardan kalma eski bir doğumhanede bulur. Bu eski doğumhanede esrarengiz olayların yaşandığını öğrenen ekip, orada kalıp yaşananların sırrını ortaya çıkarmak için çalışır.
İŞARETLİLER: KURBAN

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

26 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 42dk / Korku

Yönetmen Bülent Terzioğlu
Senarist Kemal Öğün
Oyuncular: Yıldız Ustabaş, İpek Tenolcay, Muhammed Cangören

Yıldız Ustabaş, İpek Tenolcay ve Muhammed Cangören’in oynadığı haftanın bir diğer korku filmi “İşaretliler: Kurban”, baskıcı annesi ve ilgisiz babası yüzünden ailesinden kopuk bir hayat süren genç bir kızın, kapısında bulduğu bir kediyi eve almasıyla hayatının metafizik bir hal almasını konu alıyor. (AA)

Özet

İşaretliler: Kurban, kapısında bulduğu kediye evine aldıktan sonra gittikte tuhaflaşan olaylar yaşayan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Simge, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Kendisine baskı uygulayan annesi ve babasının ilgisizliği üzerine Simge, erken yaşta evden ayrılarak ailesinden uzakta bir hayat sürer. Başarılı bir vokalist olan Simge, sevgilisi Burak ve grubuyla birlikte barlarda sahne alır. Hayatında her şey yolunda giderken bir gün kapısında bulduğu kediyi eve alan Simge, o anda itibaren kendisini gittikçe korkunçlaşan bir durumun içinde bulur.

Sürmenaj 11 Haziran 2023 05:13

Cevap: Vizyondaki Filmler: 26.05.2023 Cuma
 
Küçük deniz kızını izledim.
çocuklara göre olsa da güzeldi. (:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.