Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Sinema ve Tiyatro > Vizyondaki Filmler

Vizyondaki Filmler Sadece tek başlıkta açılan her hafta sinemada vizyona giren filmler..


Vizyondaki Filmler: 19.05.2023 Cuma

Sadece tek başlıkta açılan her hafta sinemada vizyona giren filmler..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Vizyondaki Filmler: 19.05.2023 Cuma
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
154

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2023, 00:50   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
genel Vizyondaki Filmler: 19.05.2023 Cuma

Vizyondaki Filmler: 19.05.2023 Cuma

Vizyondaki Filmler: "Hızlı ve Öfkeli 10", "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?", "Bir Umut"

Bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor.



Bu hafta altı yeni film sinema salonlarında izleyicileri bekliyor. Uzun soluklu Hızlı ve Öfkeli serisinin kalabalık kadrosunu Jason Momoa gibi yeni isimlerle birlikte beyaz perdeye taşıyan "Hızlı ve Öfkeli 10", romantik komedi "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?", Ümit Köreken imzalı ödüllü dram filmi "Bir Umut", çocuklar için eğlenceli animasyon filmler "Süper Aile" ve"Çılgın Yarışçılar", tercihini korku filminden yana kullanmak isteyenler içinse "Araf 6: Ölüm" sinema salonlarındaki yerini aldı.
Hızlı ve Öfkeli 10



19 Mayıs 2023 Sinemada / 2s 21dk / Aksiyon
Yönetmen Louis Leterrier
Senarist Dan Mazeau, Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa
Orijinal adı Fast X

Dom Toretto (Vin Diesel) ve ailesi yollarına çıkan tüm düşmanları yendi ama şimdi, bugüne kadar karşılarına çıkan en ölümcül rakiple karşı karşıyalar: Hızlı ve Öfkeli 5'te Dom ve ekibinin öldürdüğü Brezilyalı uyuşturucu kralı Hernan Reyes’in oğlu Dante (Jason Momoa) her şeye tanıklık etti ve son 12 yılını Dom’un yaptıklarının bedelini ödemesi için bir plan yaparak geçirdi...

Yönetmenliğini Louis Leterrier’ın yaptığı Hızlı ve Öfkeli 10’da; Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood ve Oscar ödüllü Helen Mirren ile Oscar ödüllü Charlize Theron rollerine geri dönüyor.
Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?


19 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 49dk / Komedi, Romantik
Yönetmen Shekhar Kapur
Senarist Jemima Khan
Oyuncular: Lily James, Shazad Latif, Shabana Azmi
Orijinal adı What's Love Got to Do With It?

Romantik komedi filmi "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?" flört uygulamalarına bağımlı bir belgesel yapımcısı olan Zoe'in (Lily James) yaşadıklarını anlatıyor. Zoe riskli buluşmalarını biraz eksantrik olan annesi Cath'in (Emma Thompson) bu duruma dehşetle yaklaşmasına rağmen giderek çoğaltır. Çocukluk arkadaşı ve komşusu Kazım'ın (Shazad Latif) ise böyle sorunları yoktur. Kazım’ı Pakistanlı güzel bir gelinle evlendirmek isteyen ailesi, partner seçimini devralır. Zoe, Kazım’ın tamamen yabancı biriyle evlenmek için Londra'ya yaptığı yolculuğunu filme alırken, aşkı bulmaya yönelik bu farklı yaklaşımdan bir şeyler öğrenip öğrenemeyeceğini merak etmeye başlar.
Bir Umut



19 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 32dk / Dram
Yönetmen Ümit Köreken
Senarist Ümit Köreken, Nursen Çetin Köreken
Oyuncular: Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız, Funda Eskioğlu

Başrollerinde Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız ve Funda Eskioğlu'nun yer aldığı Ümit Köreken İmzalı "Bir Umut" hevesli bir oyuncu olan Umut'un, yıllarca görmediği annesi, sürpriz bir şekilde hamile olduğunu öğrenen eşi ve oyunculuk hayalleri arasındaki çıkmazlarını anlatıyor. Boğaziçi Film Festivali'nde SİYAD En İyi Film ödülü alan Bir Umut'un senaryosu Ümit Köreken ve Nursen Çetin Köreken tarafından ünlü Rus öykü ve oyun yazarı Anton Çehov'un Martı adlı oyunundan esinlenerek yazıldı.
Süper Aile


19 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 16dk / Animasyon, Macera, Aile
Yönetmen Rasmus A. Sivertsen
Senarist Kamilla Krogsveen
Oyuncular: Hennika Huuse, Tobias Santelmann, Kari Simonsen
Orijinal adı Helt Super

"Süper Aile", kasabanın süper kahramanı olarak babasının yerini almak zorunda kalan, video oyunları tutkusu olan 11 yaşındaki Hedvig’in hikayesini konu ediyor. Hedvig’in hayatı, bir süper kahraman olan babasının ardından şehrin kahramanı rolünü üstlenmesi fırsatı yakalamasıyla bambaşka bir hal alır. O üstlendiği bu görevi başarıyla yerine getirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Ancak koca bir şehrin süper kahramanı olmak Hedvig için çok da kolay olmaz.
Çılgın Yarışçılar


19 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 36dk / Aile, Animasyon
Yönetmen Zhu Guo-Yang
Orijinal adı Crazy Racing

"Çılgın Yarışçılar"ın kahramanı Sloan, yarış arabalarına tutkuyla bağlı bir gençtir. Babası Doug ise oğlunun yarış arabası sürücüsü olma fikrinden hoşlanmaz. Sloan, babasını hayal kırıklığına uğratmamak için tutkusunu gizler ve ondan beklenen şeye odaklanır; eğitimine ve aile şirketini yönetmeye yardım etmesine. Ancak yaşanan birkaç olayın ardından babasının da bir zamanlar yarışçı olduğunu öğrenen Sloan, haklı olarak ailesine ait olan bir unvanı geri kazanmak için harekete geçer.
Araf 6: Ölüm




19 Mayıs 2023 Sinemada / 1s 20dk / Korku
Yönetmen Tarık Karakulak, Biray Dalkıran
Oyuncular: Gökhan Eryılmaz, Batuhan Soncul, İrem Büğrüoğlu

"Araf 6: Ölüm"de okul ve ev arasında sıradan bir yaşam süren bir sınıf öğretmeni olan Yavuz'un sınıfına gelen Amber adında bir kız öğrenciyle alt üst olan hayatını anlatıyor. Amber okula gelmeden bir gün önce Yavuz onu rüyasında görmüştür. Yaşanan tuhaf olayları arkadaşı Selim'in yardımıyla çözmeye çalışan Yavuz, cinler tarafından esir alındığını öğrenir. Büyük bir aşkla evlenmesine rağmen sonrasında kendi isteğiyle boşanan Yavuz, eski eşi Ayşe'den şüphelenir. Ayşe'nin babası tanınmış bir cinci hocadır bu yüzden cinleri Ayşe'nin gönderttiğini düşünür. Yavuz düşüncesinde haklıdır ama Ayşe'nin bunu yapma sebebi bambaşkadır.


Salvo bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:00.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia