Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Türkiye'den Haberler > Türkiye'den Haberler - Arşiv


Yolda gören telefona sarılıp yanına koşuyor! İşte Sivaslı Müslüm Gürses



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yolda gören telefona sarılıp yanına koşuyor! İşte Sivaslı Müslüm Gürses
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
225

Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2023, 22:47   #1
Çevrimiçi
sırçafanus
sırçafanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
new Yolda gören telefona sarılıp yanına koşuyor! İşte Sivaslı Müslüm Gürses

Yolda gören telefona sarılıp yanına koşuyor! İşte Sivaslı Müslüm Gürses


Sivas'ta yaşayan 65 yaşında ki Abdulkadir Bayrak, sanatçı Müslüm Gürses'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Bayrak sokakta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.
Sivaslı Abdülkadir Bayrak, 3 Mart 2013'te hayata gözlerini yuman arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses'e ( Müslüm baba) olan benzerliğiyle şaşkınlık yaşatıyor.



Bayrak sokağa çıktığında, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılıp Bayrak ile hatıra fotoğrafı çekiyor. Zaman zaman Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneğinde arkadaşlarıyla bir araya gelen Bayrak, Müslüm Gürses'in parçalarını söylemeyi de ihmal etmiyor. Bayrak, Müslüm Gürses'in vefatından önce kendisiyle bir araya geldiklerini belirterek, ünlü sanatçının da birbirlerine olan benzerliklerine şaşırdığını söyledi.



"SOKAKTA GÖRENLER 'BABA' DİYEREK YANINA KOŞUYOR"

AbdülKadir Bayrak, unutamadığı anlardan bir tanesinin kendisini sokakta gören bir çocuğun baba diyerek kendisine sarıldığını söyleyerek, "Müslüm Gürses'e benzemek iyi bir şey. Değerli ve sevdiğimiz bir sanatçımız. Bu yüzden ona benzemek gayet güzel bir duygu. Beni görenler devamlı resim çekinmek istiyorlar. Bende kimseyi kırmıyorum ve isteyen herkesle resim çekiniyorum. Unutamadığım bir anlardan birisi, bir çocuk annesi ile beraber yürüyordu. Beni görünce çocuk baba diye bağırarak koşarak yanıma geldi. Bende ne olduğunu anlayamadığım için şaşırdım. Sonra Müslüm Baba dedi. O an çok duygulanmıştım" ifadelerini kullandı.



"MÜSLÜM GÜRSES İLE BİZZAT TANIŞTIK"

Bayrak Müslüm Gürses ile bizzat tanıştığını söyleyerek, " Sivas'ta bir gazinoda sahne almıştı. Orda kendisini dinlemeye gittiğimde tanışmıştık. Müslüm Gürses ile karşılaştığımızda o da bu kadar benzerlik olur mu diye hayret etti. Kendisiyle baya sohbet etmiştik. Ben 40-45 senedir devamlı Müslüm Gürses dinlerim. İlk Sevda Yüklü Kervanlar türküsünü söylediği zaman bende İstanbul'daydım. Kendisini çok sever ve sayarım. Değerli bir insandı Allah rahmet eylesin. Tarzımda herhangi bir değişiklik yok tamamen Allah yapısı olan bir benzerlik. Gençliğimden beri böyleyim. Arkadaşlarla bir araya geldiğimiz zaman şarkılarını söylüyoruz" dedi.


"TARZINI DEĞİŞTİRMESİNE MÜSADE ETMEYİZ"

Arkadaşlarından Metin Tanış, Bayrak'ın tarzını değiştirmeye çalıştığı taktirde kendisine müsaade etmeyeceklerini söyleyerek, "Sadece tip olarak benzemiyor huy olarak. İyi niyetliliği, samimiyetiyle sanki Müslüm babanın burada bir şubesi gibi. Herkes tarafından sevilen bir arkadaşımız. Tarzını o değiştirmek istese biz müsaade etmeyiz. Biz onu böyle seviyoruz. Biz onun ismini unuttuk herkes ona Müslüm Baba diyor" diye konuştu.

"ABDÜLKADİR ABİ BİZİM MİLLİ DEĞERİMİZ"

Öte yandan başka bir arkadaşı, Müslüm Gürses'e benzeyen Abdulkadir Bayrak için milli değerleri olduğu söyleyerek, "Küçüklüğümden beri tanırım. Kendisi Müslüm Gürses'e benzerliğinden ziyade kişiliğiyle de gerçekten Müslüm Gürses'e benziyor. Karakteri ve ağır başlılığı ile abi gibi abi. Müslüm Gürses'e Baba diye hitap ediyorlardı ya bu da bizim hem abimiz hem de babamız sayılır. Görenler muhakkak benzetiyor. Birde Elazığ'da taksici bir abimiz var Müslüm Gürses'e benzeyen. Bizim Müslüm Gürses'imizde Abdulkadir abimiz" şeklinde konuştu.






İhlas Haber Ajansı / Volkan Kaplan - Yerel


 
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:30.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia