Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Türkiye'den Haberler > Türkiye'den Haberler - Arşiv


Erdoğan duyurdu: Yasaklar kademeli olarak kalkacak



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Erdoğan duyurdu: Yasaklar kademeli olarak kalkacak
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
237

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Şubat 2021, 01:55   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Erdoğan duyurdu: Yasaklar kademeli olarak kalkacak

Erdoğan duyurdu: Yasaklar kademeli olarak kalkacak

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dört gruba ayırarak Mart ayı başı itibariyle kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz" dedi. Erdoğan, kafe, restoran ve küçük esnafla ilgili yol haritasının da önümüzdeki günlerde açıklanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı 3 saatin ardından sona erdi. Toplantı sonrasında kameraların karşısına geçen Erdoğan, corona kısıtlamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mart ayına işaret eden Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

*İllere göre dört gruba ayırarak mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük orta yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız normalleşme takvimine de buna göre yürüteceğiz.

KAFE VE RESTORANLAR

*Özellikle salgın sebebiyle işini ara vermek zorunda kalan restoran, Kafe, kıraathane ve benzeri esnafımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacak. halen uzaktan eğitimle faaliyetlerine devam eden Öğrencilerimizin durumu da yine illerimizdeki vaka sayısına göre değerlendirilecektir.

HAFTASONU YASAKLARI

*Hafta sonu uygulamasından başlayarak sokağa çıkma sınırlamasını da illerimizdeki vaka aşılama ve diğer ilgili kriterlere göre aşamalı şekilde tabi burada önemli olan vaka sayısının tüm illerimizde sürekli azalmasıdır.

*Vatandaşlarımız bu konuda ne kadar dikkatli olur ne kadar hassas davranır kendi illerindeki görünümü ne kadar iyileştirirlerse normalleşme takvimi de o derece hızlı ilerleyecektir.


*Türkiye bu küresel salgın krizini başarıyla yürütmüş bir ülkedir. Biraz daha sabrederek bu musibeti tehdit olmaktan çıkartabilecek bir yerde duruyoruz. Tüm vatandaşlarımdan bir kez daha yürüttüğümüz mücadeleye destek vermesini istirham ediyorum.

Sözcü


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
 

Yer İmleri

Etiketler
corona kısıtlamarı, corona virüs, covid-19, cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, haberler, hafta sonu, hafta sonu yasakları, kademeli normalleşme, korona virüs, küçük esnaf, kıraathane, küresel salgın, mart ayı, pandemi, recep tayyip erdoğan, restoran, son dakika, uzaktan eğitim, vaka sayısı, yol haritası, yüz yüze eğitim, öğrenciler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:15.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia