Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri

Spor Haberleri Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.


Community Shield şampiyonu Arsenal oldu! Klopp onu penaltılar için aldı ama…

Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Community Shield şampiyonu Arsenal oldu! Klopp onu penaltılar için aldı ama…
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
227

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2020, 22:22   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Community Shield şampiyonu Arsenal oldu! Klopp onu penaltılar için aldı ama…

Community Shield şampiyonu Arsenal oldu! Klopp onu penaltılar için aldı ama…

İngiltere Premier Lig Şampiyonu Liverpool ile FA Cup'ın galibi Arsenal'ın karşı karşıya geldiği Community Shild finalinde, normal süresi 1-1 biten mücadelede penaltıları 5-4 kazanan Arsenal kupayı tarihinde 16. kez müzesine götürmeyi başardı. Liverpool'da penaltıyı kaçıran tek isim 90+2'de penaltılar için oyuna giren Rhian Brewster oldu.



Community Shield’da Liverpool'u penaltı atışları sonucunda mağlup etmeyi başaran Arsenal, kupayı müzesine götürmeyi başardı. Premier Lig Şampiyonu Liverpool ile FA Cup Şampiyonu Arsenal'ın karşı karşıya geldiği mücadelede, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Elneny de 90 dakika oynadı.

Arsenal Menajeri Arteta'nın ilk 11'de sahaya sürdüğü Elneny, orta sahada etkili bir performans ortaya koydu. Wembley Stadı'nda oynanan mücadelede Arsenal, 12. dakikada Pierre-Emerick Aubameyang'ın golüyle 1-0 öne geçerken, ilk yarı bu skorla tamamlandı.

14 Mart 2019’da Arsenal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde konuğu Rennes’i 3-0 mağlup ettiği maçta Black Panther maskesiyle gol sevinci yaşayan Auba, filmin 43 yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden başrol oyuncusu Chadwick Boseman’ı gol sevinciyle andı.



İkinci yarıda gol bulmak için baskısını artıran Liverpool, 73. dakikada Japon yıldızı Takumi Minamino'yla beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda gol olmazken, mücadele 1-1 sona erdi. Tek maç üzerinden oynanan karşılaşmada uzatma dakikaları oynanmazken, direkt olarak seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılar için girmişti…
Liverpool'da penaltı atışlarını Salah, Fabinho, Brewster, Minamino ve Jones atarken, bu isimlerden Brewster'ın vuruşu üst direğe çarparak auta gitti. Hakemin 90 dakikanın sonuna üç dakika eklediği maçta Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Brewster’ı 90+2. dakikada Georginio Wijnaldum’un yerine penaltılar için oyuna almıştı.

Arsenal'da atışlarını kullanan Nelson, Maitland-Niles, Soares, David Luiz ve Aubameyang ise vuruşlarında topu ağlara gönderdi ve Arsenal, penaltı atışları sonunda kupayı kazanan ekip oldu.

Maç öncesinde 15’er Community Shield zaferi bulunan iki takımdan Arsenal galip gelerek 16. kez zafere ulaştı ve rakibini bu alanda geride bıraktı. Community Shield’ı en çok kazanan takım ise 21 kez ile Manchester United.

Skor


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
arsenal, community shield, fa cup, futbol haberleri, ingiltere, kupa, liverpool, mağlup, manchester united, penaltı atışları, premier lig, spor haberleri, şampiyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:54.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia