Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri

Spor Haberleri Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.


Bahçeli İstifa Edince 50 Yıllık Galatasaraylı Ünlü Yazar Beşiktaşlı Oldu

Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bahçeli İstifa Edince 50 Yıllık Galatasaraylı Ünlü Yazar Beşiktaşlı Oldu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
222

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2023, 01:08   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Bahçeli İstifa Edince 50 Yıllık Galatasaraylı Ünlü Yazar Beşiktaşlı Oldu

Bahçeli İstifa Edince 50 Yıllık Galatasaraylı Ünlü Yazar Beşiktaşlı Oldu


Spor camiası tribünlerden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarıyla çalkalanırken yaşanan olaylara farklı tepkiler de gelmeye devam ediyor. Son olarak Bahçeli'nin Beşiktaş'tan istifa etmesine Yavuz Selim Demirağ'dan ilginç bir yanıt geldi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 11 il etkilendi. Deprem faciası sonrası en az 44 bin 374 kişi hayatını kaybederken, 100 binden fazla vatandaş da yaralandı.

Hükümetin deprem sonrası bölgeye yardımda geç kalması, bölge ve ülke genelinde büyük tepki çekti. Yine Kızılay’ın depremin 3. Günü Ahbap’a çadır sattığının ortaya çıkması kamuoyunda tepkilerin artmasına neden oldu.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN “HÜKÜMET İSTİFA” SESLERİ

Yaşanan deprem felaketi sonrası, ülke genelinde spor müsabakalarına da ara verilmişti. Verilen aranın ardından Fenerbahçe Konyaspor futbol müsabakasında taraftarların hükümete dönük yoğun tepkisi ortaya çıktı.

Taraftarlar maç sırasında hükümeti istifaya çağırırken, yaşanan bu olay sonrası siyasilerden de tepkiler geldi. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin önce hükümete dönük tepkilere sert çıkarken, Beşiktaş Antalyaspor müsabakasında da hükümete dönük sert tepkilerle birlikte “Hükümet istifa” çağrılar geldi.

DEVLET BAHÇELİ’DEN İSTİFA ÇIKIŞI


Yaşanan bu olay üzerine MHP lideri Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıklayarak, tepkisini bir üst noktaya taşıdı. Bahçeli’nin bu kararının ardından MHP üyesi çok sayıda yönetici de sosyal medya hesaplarından art arda Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdu.

SPOR KULÜPLERİNDEN TEPKİLER

Yaşanan bu gelişmelerin ardından farkı siyasetçilerden de spor müsabakaların gerekirse seyircisiz oynanması ya da gerekli güvenlik önlemlerinin alınması çağrısı geldi.

Bu çağrılara farklı liglerden futbol kulüpleri de yaşanan tepkileri doğru bulmadıklarını ve sporun “siyaset üstü” kalması gerektiği konusunda art arda açıklamalarda bulundu.

Son olarak Kulüpler Birliği de bir açıklama yaparak stadyumlarda hükümete dönük tepkileri karşısına alarak, benzer tepkilerin olmaması gerektiğini duyurdu.

50 YILLIK GALATASARAY TARAFTARI OLARAK ARTIK BEŞİKTAŞLIYIM”

Türkiye siyaseti ve spor camiası bu gelişmelerle çalkalanırken Devlet Bahçeli’nin istifa açıklamasına 50 yıllık ünlü yazardan dikkat çeken bir tepki geldi.

Yılların kıdemli gazetecisi Yavuz Selim Demirağ sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Demirağ, “Devlet Bahçeli Beşiktaş dan istifa etmiş. Ne güzel. 50 yıllık Galatasaray taraftarı olarak artık Beşiktaşlıyım.” Paylaşımında bulunarak Bahçeli’nin istifası sonrası tepkisini göstermiş oldu.



Leydihan bunu beğendi.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:53.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia