Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri

Spor Haberleri Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.


Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Heyecan dolu gece…

Spor dünyasından son haberler, futbol dedikoduları, transferler, son dakika gelişmeleri bu bölümde.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Heyecan dolu gece…
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
242

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2021, 02:02   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
futbol Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Heyecan dolu gece…

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Heyecan dolu gece…

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Deplasmanda Liverpool ile 0-0 berabere kalan Real Madrid ilk maçtaki skorun avantajıyla yarı finalist oldu. Almanya'da ilk maçın skoru 2-1 ile yine galip gelen Manchester City de PSG ile eşleşti.



Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Liverpool, sahasında Real Madrid’i konuk etti. Anfield’da oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sona erdi ve ilk maçı 3-1 kazanan Real Madrid yarı finale yükselen taraf oldu.

Karşılaşmada Liverpool, ilk maçta aldığı skoru lehine çevirmek için mücadele ederken zaman zaman kalesinde pozisyon verdi. Maç boyunca Liverpool, 3 isabetli şut bulurken Real Madrid ise 2 isabetli şut bularak skoru da maç boyunca lehinde tutmayı başardı ve yarı finale adını yazdırdı. Öte yandan Milli futbolcumuz Ozan Kabak, Liverpool’da ilk 11’de sahaya çıkarken 60 dakika görev yaptı.

Bu skorla Real Madrid yarı finale yükselirken İngiliz ekibi Chelsea ile eşleşti. Şampiyonlar Ligi’nde yarı final ilk maçlar 27-28 Nisan tarihlerinde oynanırken rövanşlar ise 4-5 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Final ise 29 Mayıs’ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

MANCHESTER CİTY AYNI SKORLA ÇIKTI PSG İLE EŞLEŞTİ



Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile İngiliz temsilcisi Manchester City karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-1 kazanan Manchester City, Almanya’da geriye düşmesine rağmen yine 2-1’lik skorla karşılaşmayı kazandı ve yarı finalde Paris Saint Germain ile eşleşti. Borussia Dortmund’un golünü 15. dakikada 17 yaşındaki Jude Bellingham kaydetti. Manchester City’nin golleri 55. dakikada Riyad Mahrez (P) ve 75. dakikada Philip Foden’den geldi.

JUDE BELLINGHAM TARİHE GEÇTİ
Jude Bellingham (17 yıl, 289 gün), Bojan Krkic’in (17 yıl, 217 gün) ardından Şampiyonlar Ligi eleme turunda gol atan en genç ikinci futbolcu oldu. Ayrıca Bellingham, Şampiyonlar Ligi’nde Dortmund adına gol atan en geç futbolcu olarak tarihe geçti.

Sözcü


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
bojan krkic, borussia dortmund, chelsea, deplasman, eşleşme, jude bellingham, liverpool, manchester city, psg, real madrid, yarı final, şampiyonlar ligi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:11.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia