Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Kadınca Genel > Saç - Makyaj Bakımı

Saç - Makyaj Bakımı Saçı uzatmak için neler yapılması gerekli, makyaj nasıl yapılır bilgileri..


2023 Yılının Saç Trendleri

Saçı uzatmak için neler yapılması gerekli, makyaj nasıl yapılır bilgileri..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2023 Yılının Saç Trendleri
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
400

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By heLen

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 06:12   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart 2023 Yılının Saç Trendleri

2023 Yılının Saç Trendleri

V kesimi duymuştuk ama C ve U kesimi ilk defa öğreniyoruz...

2023'te temel olarak saçlar 2022'ye göre daha kısa. Uzun saçtan vazgeçmeyenler için ise katlar ve hareketler artmış vaziyette...

Bu kesimlerden ilki:

Hibrit 2023'te göreceğimiz en yaygın saç kesimi, birkaç saç modelinin bir araya gelmesinden oluşan kesimler olacak. Özellikle 70'ler ve 90'ların pek çok stilinin bir araya getirilerek her iki dönemin de en iyilerini yeniden göreceğimiz bir yıla giriş yaptık. Saç kesimleri, her kesimden en iyi parçaları alarak ve hibrit bir versiyon oluşturarak gelişmeye ve değişmeye devam edecek.



Perde kâkül
Geçen seneden bu seneye devrolan en göz çarpan saç kesimlerinden biri perde kâküller. Yüzünüzü eğildiğinizde tıpkı bir perde gibi kapatan bu kesimde saçınız salık da olsa toplanmış da olsa çok hoş görünecek. Kaşlarınız ve burun köprüsünün ortasından başlatılması gereken bu kesimle kısa saç riskini almak istemiyorsanız orta boy veya uzun saçlarda da oldukça hoş duran bir model olduğunu söyleyebiliriz.


C kesim
Görüntüsünden de anlaşıldığı üzere verilen katlar ve saç şekillendirmesi bu modeli C harfi gibi durmaya itiyor. Bu kesim, 70'li ve 90'lı yılların bir uzantısı olduğunu hissettiriyor. Üstelik şekillendirmeseniz bile V kesim gibi keskin hatları olmayan bir model olduğundan saçınızı duştan sonra kendi kendine kurumaya bıraktığınızda dahi güzel duracaktır.


Kısa saç
İlk başta da söylediğimiz gibi 2023'te eskiye nazaran daha kısa veya gerçekten kısa saçları daha sık göreceğiz. Sıfırlama düğmesine basmak isteyenler için kısa saç çok iyi bir başlangıç olacak. İster düz isterseniz de 2023'ün hakim trendlerinden katlı kesimleri dahil edebilirsiniz.


Kısa/orta boy kıvırcık saçlar
Saçınızın doğal dokusu zaten kıvırcıksa çok şanslısınız. Saçınızın yapısıyla uyumlu olacak bir kesimle karşınızdayız. Bu kesimde saç kuruyken bir kesim gerçekleştirilir ve bukleleriniz toplu olarak değil de saçlarınız bölümlere ayrılarak kesilir. Böylece istediğiniz sonuca yavaş yavaş ulaşacaksınız.


Kat ve hareket
Kelebek kesim, wolf cut kesim... Bunlar tabii ki de 2023'te de hakimiyetini korumaya devam edecek. Katlı ve hareketli kesimlerin saçları olduğundan daha hacimli ve canlı gösterdiği kesin. Siz de belki 2023'te bu ve karışımlarının oluşturduğu saç kesimlerine bir şans verebilirsiniz.


U kesim
Tıpkı C kesimde olduğu gibi bu saç modelinde de keskin hatlar yok. Özellikle uzun saç modellerinde varlığını hissettiren bu kesimi orta boy saçlarda da rahatça uygulayabilirsiniz. Fakat U kesim saçın kullanımı kısa saçta biraz zor olabilir.



heLen bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 19 Ocak 2023, 08:59   #2
Çevrimdışı
heLen
Zümer53
heLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: 2023 Yılının Saç Trendleri

çocukluk yıllarım da en çok kullandım küt ve kahkül modeldi şimdi ise cesaret edemiyorum yıllarca uzun olsun diye çabaladım nasıl kestircem
Leydihan bunu beğendi.

ᴋᴀʟʙɪ ʜᴀssᴀs ᴏʟᴀɴᴀ ᴅᴜ̈ɴʏᴀ ᴀɢ̆ıʀ ɢᴇʟɪʏᴏʀ
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:44.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia