Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Kadınca Genel > Saç - Makyaj Bakımı

Saç - Makyaj Bakımı Saçı uzatmak için neler yapılması gerekli, makyaj nasıl yapılır bilgileri..


Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

Saçı uzatmak için neler yapılması gerekli, makyaj nasıl yapılır bilgileri..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
139

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 21:18   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
soru Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

TikTok'un yeni trendi olan "clean girl" makyajı nasıl yapılır? Püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmak için haberimizi takip edebilirsiniz...




Clean girl makyajı doğal, temiz ve sade bir makyaj aslında. TikTok'ta öne çıkan paylaşımlarda çok uğraşılmamış bir görünüm yaratmakla birlikte bakımlı durmayı amaçlanıyor. Bizce özellikle yaz aylarındaki sıcak havanın etkisiyle bir hayli yükselişe geçecek olan bu makyaj için kullanmanız gereken ürünler normale göre daha hafif ve daha az kapatıcı. İşte clean girl makyajının püf noktaları:

İlk adım: Nemlendirici

Clean girl makyajı, kuşkusuz nemli bir cilt görünümü olmadan düşünülemezdi değil mi? Cildinizi makyaja hazırlamak için onun neme doyduğunu ve ışıltılı durduğunu görmek oldukça tatmin edici. Kuru olmayan ve yağlı da durmayan bir cilt için cildinize en uygun nemlendiriciyi tercih etmenizde fayda var.

Sadece kusurlu bölgelere kapatıcı

Yorgun görünüyorsa göz altlarınıza ve sivilceli bölgelerinize kapatıcı sürmeniz ve cildinizi sakin bırakmanız oldukça önemli bu adımda. Az ürün kullanılmış bir cilt sayesinde daha rahat da hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Gösterişli kirpikler

Bu makyajda en dikkat çeken şeylerden biri ıslak bitişli bir rimel sayesinde dikkat çekici bakışlar elde edeceğiniz kirpikleriniz olmalı. Sade tutmuş olduğunuz teninizin aksine kirpikleriniz ne kadar kıvrık, uzun ve hacimli görünürse o kadar iyi. Fakat bu görünümü elde etmek için takma kirpik takarsanız makyajın sadeliğini bozabilirsiniz.

Likit veya krem allık

Doğal makyajların vazgeçilmez ürünü likit veya krem allıklardır. Keskin bir geçişe sebep olmayıp doğal bir bitiş sağladıkları ve ciltle bütünleştikleri için özellikle pek kusurlu cildi olmayanlar için en iyi tercih likit veya krem allıklar. Artık yaz veya kış mevsimi fark etmeksizin pembe allıklar kullanıldığı için biz olsak seçimimizi pembe ve tonlarından kullanırdık.

Dudak parlatıcısı

Clean girl makyajında kolay kolay mat bitişli rujlara rastlamazsınız. Çünkü cilt bakım temelli bu makyajın en belirgin özelliklerinden biri mümkün olduğunda yüzü doğal göstermek. Bu sebeple renksiz veya renkli dudak parlatıcıları dudağınızı olduğundan canlı gösterecek ve tıpkı cildiniz gibi dudaklarınızın da parlak durmasını sağlayıp makyajınızla bütünlük sağlayacak.


Sürmenaj bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 31 Aralık 2022, 04:19   #2
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Clean Girl Makyajı Nasıl Yapılır?

İşte böyle doğal makyajlardan yanayım.
Leydihan bunu beğendi.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:00.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia