Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Rüyada Kedi Görmek

Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Kedi Görmek
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
247

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2021, 01:44   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Rüyada Kedi Görmek

Rüyada Kedi Görmek

Rüyada misk kedisini görmek, şekil ve siması şerli görünen ve ahlaki iyi olan bir adama işarettir. Bazen kedi; zevce için cefaya, evlada, düşmanlığa, hırsızlığa, zinaya, vefasızlığa, koğuculuk yapmaya, feryad ve figan etmeye işarettir.

Rüyada kedi görmek, bazen de kedi, zinadan meydana gelmiş ve yol üzerine atılmış babası bilinmeyen çocuğa işarettir. Bazen de kedi, söz ve şaka yapan, manasız ve akıl dışı söz söyleyerek köçekler gibi oynayarak halka kendisini sevdirmeye çalışan ve bununla beraber bazı durumları dikkatinden kaçırmayan ve fırsat buldukça fesat çıkarmaya çalışan bir adama işarettir.

Rüyada kedi görmek, etrafınızda samimiyetsiz insanların olduğunu ve onlarla dostluk kurmanızın sizin açınızdan tehlikeli olacağını işaret eder. Yeni tanıştığınız bir kişi yüzünden çok eski bir dostunuza sırt çevireceğinize ancak daha sonradan eski dostunuzu bıraktığınız için oldukça pişman olacağınıza işaret eder.

Rüyada kedi görmenin diğer bir anlamı ise, evliyseniz hiç beklemediğiniz bir anda çocuk müjdesi alacağınıza işaret eder. Gelen çocuk haberi ile hanenize neşe ve mutluluk geleceğini, çocuğun eve bereket getireceğini ifade eder.

Rüyada Kedi Yavruları Görmek
Rüyada kedi yavruları görmek, ünlü bir rüya tabircisine göre ikiyüzlü bir kadını temsil eder. Sosyal çevrenizde tanışacağınız birinin sonradan riyakâr biri olduğunu öğreneceğinizi ve bu kişi ile bir daha kesinlikle görüşmeyeceğinizi ifade eder.

Rüyada Kedi Sevmek
Rüyada kedi sevmek, farklı şekillerde yorumlanmıştır. Yeni bir işe başlamadan önce akıl danışacağınız kişiyi çok dikkatli seçeceğinizi ve iki kere düşünüp bir kez adım atacağınızı ifade eder. Rüyada beyaz kedi sevmek, bile isteye düşmanla dost olmaya çalışacağınızı ve bunun sizin başınıza bin türlü belalar açacağını rivayet eder.

Rüyada Kedi Saldırması
Rüyada kedi saldırması görmek, etrafınızda size baskı kuran insanların varlığına işaret eder. Hayatınızda ne yapıp yapmamanızın gerektiğini söyleyen çok fazla insan olacağına ve en sonunda baskılardan sıkılıp, kendinizi özgür hissedeceğiniz bir yere taşınacağınıza delalet eder.

Rüyada Kedi Görmek Diyanet
Rüyada kedi görmek Diyanet tabiri ise bundan sonraki hayatınızı daha tekdüze yaşayacağınızı ve geçmişte işlediğiniz hatalardan ders alacağınızı işaret eder. Her konuyu etraflıca düşünüp o şekilde hareket edeceğinizi, günahı ve sevabı düşünerek yaşayacağınızı ifade eder.

Rüyada Kedi Tırmalaması
Rüyada kedi tırmalaması görmek; küçük çapta bir ameliyat geçireceğinizi, çok ciddi olmayan bir hastalık geçireceğinizi işaret eder. Bu rüya kişinin sağlığına dikkat etmesi ve kendi bakımını ihmal etmemesi anlamını taşır.

Rüyada Kedi Öldürdüğünü Görmek
Rüyada kedi öldürdüğünü görmek, değişik manalara gelmektedir. Rüyada kedi öldürmek, feraha kavuşacağınızı ve psikolojik olarak rahatlayacağınızı ifade eder. Bu rüyanın başka bir anlamı ise herkesin hakkını yiyen ve kimsenin iyiliğini düşünmeyen bir düşmanla savaşmak olarak tabir edilir.

Rüyada Kedi Beslemek Görmek
Rüyada kedi beslemek görmek, yanlış insanlarla arkadaşlık kuracağınızı ve yaptığınız yanlışlardan ders almayarak hata işlemeye devam edeceğinizi ifade eder. Bu yanlış arkadaşlıkların sonunun hiç iyi bitmeyeceğine hatta sonuçlarından kendi ailenizin de nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada Kedi Köpek Görmek
Rüyada kedi köpek görmek, bazı yorumculara göre sadakat anlamını taşır. Hem ailenizdeki hem de çevrenizdeki insanların size son derece sadık olacaklarını ifade eder. Ayrıca rüyada kedi köpek görmek büyük bir İslam âlimine göre, evlilik dışı doğacak çocuk olarak tabir edilir.

Rüyada Kedi Doğurtmak Görmek
Rüyada kedi doğurtmak görmek; en sıkıntılı olduğunuz zamanlarda dostlarınızın yardımı sayesinde ferahlayacağınıza, maddi sorunlarınızı bu dostlarınızın aralarında biriktirip topladığı paralar sayesinde atlayacağınıza delalet eder.

Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek
Rüyada kedinin doğurduğunu görmek; çok zor bir işin azim ve çabanız sayesinde üstesinden geleceğinizi, elde ettiğiniz başarılar ve çalışma aşkınız sebebiyle iş yaşantınızda herkesin imreneceği bir noktaya geleceğinizi işaret eder.

Rüyada Kedi Kovalamak Görmek
Rüyada kedi kovalamak görmek; aile hayatınızı ve mutluluğunu kıskanan birinin nifak sokmaya çalışacağına, sonradan ailecek bu durumun farkına varıp birbirinize daha da çok kenetleneceğinize delalet eder.

Rüyada Kedi Sahiplenmek
Rüyada kedi sahiplenmek, yardıma muhtaç birine yardım etmek olarak tabir edilir. Borca sıkışan bir arkadaşınıza para ve gıda yardımı yapacağınızı, bu davranışlarınızın ve yardımseverliğinizin mükâfatını alacağınızı işaret eder.

Rüyada Kedi Dışkısı Görmek
Rüyada kedi dışkısı (hayvan) görmek, hayırlı bir rüya manasına gelir. Hastalıkların yok olacağını, canınızı sıkan her şeyin bir anda ortadan kalkacağını, kendinizi hiç olmadığınız kadar mutsuz ve huzurlu hissedeceğinizi işaret eder.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
delalet, işaret, kedi beslemek, kedi görmek, kedi sahiplenmek, kedi sevmek, misk kedisi, miskin kedi, rüya anlamları, rüya tabiri, rüya tabirleri, rüya yorumları, rüyada kedi, rüyada kedi görmek, yavru kedi, yorumcu, şekil, şema


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:27.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia