Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Oyun Haberleri (https://www.forumel.com/oyun-haberleri/)
-   -   Steam Fiyatı 18,5 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu (https://www.forumel.com/oyun-haberleri/7383-steam-fiyati-18-5-tl-olan-oyun-kisa-sureligine-ucretsiz-oldu.html)

Lilith 22 Ekim 2020 14:56

Steam Fiyatı 18,5 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
 
Indeagala, Steam'de 18,5 TL'ye satın alınabilen Copperbell isimli bir oyunu ücretsiz yaptı. Elle çizilmiş grafikleriyle farklı bir deneyim yaşatan oyun, oldukça eğlenceli bir yapıya sahip. Üstelik bu oyun, sistem gereksinimleri ile bilgisayarınızı pek de zorlamayacak.

Zaman zaman düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Indiegala, pek çok oyunseveri memnun edecek yeni bir kampanya başlattı. Platform, 2019 yılında Steam üzerinden yayınlanan ve 18,5 TL'ye satın alınabilen eğlenceli bir oyun olan Copperbell'i kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Oyuna hemen şu an sahip olabilirsiniz.

Bir macera oyunu olarak karşımıza çıkan Copperbell'in en dikkat çekici yanı, oyundaki arka planlarının tamamının elle çizilmiş olması. Bu arka planlar, oyunseverleri bambaşka bir dünyanın içine çekiyor. Ayrıca Copperbell, çok uzun soluklu bir oyun olmasa da birkaç saatinizi ayırabileceğiniz, nispeten farklı bir konuya sahip olan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Copperbell, tek oyunculu bir oyun. Ne yazık ki çevrimiçi oyun ya da bölünmüş ekran gibi seçenekler sunmuyor. Sevimli bir karaktere hayat verdiğiniz bu oyundaki amacınız ise sizlere sunulan iki boyutlu haritaları tamamlamak. Her haritanın kendine has bir yapısının olduğunu ve bu haritalardaki düşmanların da birbirlerinden farklı olduğunu ifade etmek gerekiyor.

Copperbell'i gelişmiş bir oyun olarak düşünmemek gerekiyor. Haliyle oyunun sistem gereksinimleri de oldukça düşük. Geliştirici ekibe göre Windows 10 ile çalışan ve 2 GB boş alana sahip olan herhangi bir bilgisayar, bu oyunun yüksek kalitede oynanabilmesini sağlıyor.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Copperbell'e ücretsiz olarak sahip olabilmek için yapmanız gerekenler
  • Burada bulunan bağlantıya tıklayın ve Die Young: Prologue'un kampanya sayfasına erişin.
  • "Login to add to your library" isimli bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  • Indiegala hesabınız varsa bu hesaba giriş yapın. Eğer daha önce hesap oluşturmadıysanız kendinize yeni bir Indiegala hesabı oluşturun.
  • Burada bulunan bağlantıyı kullanın ve kampanya sayfasına yeniden erişin.
  • Yeniden "Add to your library" butonuna tıklayın ve birkaç saniye bekleyin. "Already owned. Go to library" ibaresini görünce bu butona tıklayın.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada "Showcase Library" isimli bir menünün olduğunu göreceksiniz. Bu menüye tıklayın.
  • İlgili menüde Copperbell'in olduğunu göreceksiniz. Oyunun hemen sağ tarafında bulunan logoya tıklayın ve oyunu indirin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.