Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Netflix

Netflix Netflix dizileri hakkında bilgiler


Netflix, Türkiye'de Ocak 2021'de Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Netflix dizileri hakkında bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Netflix, Türkiye'de Ocak 2021'de Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
325

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2020, 00:04   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Netflix, Türkiye'de Ocak 2021'de Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Netflix, Türkiye'de Ocak 2021'de Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Türkiye'de milyonlarca kullanıcıya sahip olan Netflix, yeni yılın ilk ayında yayınlayacağı içerikleri açıkladı. Hem yeni hem de devam sezonu içeriklerle karşımıza çıkacak Netflix, farklı türlerden yapımlarla kullanıcılara hitap edecek.

Dünyanın en popüler çeçvrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, ocak ayında Türkiye'de yayınlayacağı dizi ve filmleri açıkladı. Açıklanan yapımlar, platformun 2021 yılına hızlı bir giriş yapacağını gösteriyor. Hem devam sezonları hem de yeni yapımlar, ocakta Netflix kullanıcılarıyla buluşacak.

Netflix'in Ocak 2021'de yayınlayacağı içerikler, özellikle de Türk yapımı dizi ve filmleri sevecek kullanıcıları memnun edecek. Çünkü platformun önümüzdeki ay yayınlayacağı bir dizi ve bir film, Türk yapımı olarak karşımıza çıkacak. Üstelik her iki içerik de oldukça iddialı olacak gibi görünüyor.

Netflix'te Ocak 2021 - yeni dizi ve film listesi:

Netflix dizileri:

Lupin (8 Ocak)
Disenchantment: 3. Sezon (15 Ocak)
Winx Efsanesi: Kader (22 Ocak)
Snowpiercer: 2. Sezon (26 Ocak)
50m2 (27 Ocak)
Cobra Cai: 3. Sezon (belirtilmedi)

Netflix filmleri:

Pieces of a Woman (7 Ocak)
Azizler (8 Ocak)
Beyaz Kaplan (22 Ocak)
Netflix Orijinal dizileri

Lupin (8 Ocak)

8 Ocak'ta yayına girecek olan Lupin isimli yeni dizi, Fransız kurgusal karakter Arsen Lüpen'in maceralarına odaklanıyor. Dizide, babasını adaletsizliğe kurban veren Lüpen'in intikam yemini edip harekete geçmesini izleyeceğiz.

Disenchantment: 3. Sezon (15 Ocak)

Netflix kullanıcıları, aralık ayında olduğu gibi ocak ayında da animasyona doyacaklar. Önceki sezonlarında kullanıcıları kendine hayran bırakmayı başaran Disenchantment, 15 Ocak'ta yeni sezonuyla kullanıcıları selamlayacak. Bu sezonda, karakterimiz Bean'in daha iyi bir prenses olma macerasına eşlik edeceğiz.

Winx Efsanesi: Kader (22 Ocak)

Winx, pek çok kişinin geçmişten de bildiği bir efsane. Çeşitli çizgi film versiyonlarıyla da bilinen yapım, bu kez bir dizi olarak karşımıza çıkacak. Periler aleminin anlatılacağı dizi, pek çok Netflix kullanıcısını memnun edecek gibi görünüyor.

Snowpiercer: 2. Sezon (26 Ocak)

Snowpiercer, 2013 yılında yayınlanan ve aynı isme sahip filmin yeni bir versiyonu. Haftalık olarak yayınlanan dizi, buzullarla kaplanan gezegenimizde hayatta kalmayı başaran insanların hikayesini anlatıyor. İlk sezonuyla dikkat çeken yapım, ikinci sezonuyla da konuşalacak türden.

50m2 (27 Ocak)

50m2, Netflix'in en yeni Türk dizisi olarak karşımıza çıkacak. Yanında bulunduğu adamın pis işlerini yürüten Gölge isimli bir karakterin geçmişini bulmaya başlayacak dizi, aksiyon dolu sahneler içereceğe benziyor. Selçuk Aydemir ve Burak Aksak tarafından üstlenilen dizinin başrolünde ise Engin Öztürk bulunuyor.

Netflix Orijinal Filmleri

Pieces of a Woman (7 Ocak)

Pieces of a Woman, evinde trajik bir şekilde doğum yapan bir kadının hikayesini anlatıyor. Dram yüklü filmdeki karakterimiz, yaşadığı doğum tecrübesinin ardından ağır bir depresyona girecek, ailesinden uzaklaşacaktır. Benzerleri görülmüş olsa da Pieces of a Woman, duygusal Netflix kullanıcılarını ağlatabilecek türden.

Azizler (8 Ocak)

Haluk Bilginer, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Azizler isimli film, kara mizah türünün sevilen eserleri arasına girebilecek potansiyele sahip. Aziz isimli bir karakterin hikayesini anlatan filmde, çevresindeki herkesten sıkılan Aziz'in kaçış macerasını izleyeceğiz.

Beyaz Kaplan (22 Ocak)

Hint yapımı dizi ve filmleri seven geniş bir kitle var. Bu kitlenin sesini duyan Netfix, 22 Ocak'ta yayınlayacağı Beyaz Kaplan isimli filmle, kullanıcıları memnun etmeyi başaracak gibi görünüyor. Fakir bir şoförün zenginliğe giden hikayesini anlatan film, çok satan bir romana odaklanıyor.

Webtekno


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 29 Aralık 2020, 08:24   #2
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Netflix, Türkiye'de Ocak 2021'de Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Ocak ayında Sabrina geliyordu. İptal mi oldu acaba?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
50m2, azizler, beyaz kaplan, binnur kaya, cobra cai, disenchantment, engin günaydın, haluk bilginer, lupin, netflix dizileri, netflix filmleri, netflix yapımları, netflix ücreti, pieces of a woman, platform, snowpiercer, türk yapımları, winx efsanesi, yeni yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:04.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia