Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kültür ve Sanat > Tarih > Mitoloji

Mitoloji Türk, Çin, Yunan, Roma ve tüm uygarlıklar hakkında efsaneler.


Kediler Uzaylı mı?

Türk, Çin, Yunan, Roma ve tüm uygarlıklar hakkında efsaneler.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kediler Uzaylı mı?
Konudaki Cevap Sayısı
4
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
334

Kullanıcı Etiket Listesi

7Beğeniler
  • 3 Post By Leydihan
  • 1 Post By Mona
  • 1 Post By windflower
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 15 Nisan 2023, 14:49   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Kediler Uzaylı mı?

Kediler Uzaylı mı?

Kediler, Antik Mısır döneminden ele geçirilmiş uzay ajanları mı?
Kediler çok akıllı, sevimli, umursamaz ve ‘canım ne isterse o olur’ tavırları ile gündemde kendine en çok yer edinen hayvanlardan. Kucağınıza almak isterseniz, -ve o bunu istemiyorsa- kendini bir sıvı haline sokarak ortadan sıvışır. Canı isterse de mırıl mırıl kucağınıza yuvalanabilir. Kedi dünyası çok karmaşık bir denklem. Bu denklemi çözmek için ya kedi gibi düşünmemiz lazım ya da çok fazla araştırmamız. Kuyruk hareketlerinden tutun da kulak hareketlerine kadar her şeyin birer anlamı var.



Kediler aslında beraber yaşadığı ve alıştığı insanlara çok rahat adapte olup, o eve sahip çıkabiliyorlar. Genelde kedi sahiplenenlerin yaşadığı hayret verici anlardan ve konuşmalardan biri ‘Uzaylı mı bu?’, ‘Beni anlıyor gibi davranıyor’, ‘Gerçekten de düşündüğüm şeyi gidip yaptı!’ gibi cümlelerle de bunu düşünebiliriz. Bunu ben de çok fazla yaşıyorum ve düşünüyorum.

Peki bunun uzayla, ajanla ne ilgisi var?

Kediler, Antik Mısır döneminde duvarlara yapılan resimlerde yer alan hayvanlardan biriydi. Bazı durumlarda firavunların bile önüne geçebiliyorlardı. Antik Mısır döneminde, duvarlarda yer alan resimlerde UFO, uzaylı gibi resimleri o dönemde görebiliyoruz. E haliyle de insan düşünüyor: Acaba gerçekten kediler, bu dönemde uzaylıların ele geçirdiği birer ajan mı? Olmaz demeyin. Olabilme oranı yüksek! Belki de Antik Mısır döneminden beri oluşan bu süreçte kediler birer ajandır ve bilgi topluyordur. Duvarlarda neden UFO ile fotoğrafları olsun değil mi? Belki de o zaman bu inanış diğer insanlarda da vardı ancak bilinçli değillerdi ya da şimdi bu kediler her şeyi unutup, hafızalarına format atıp yumuş yumuş bir dosta dönüştü.

Bir fotoğraf daha bırakıp sizi, pati dostlarımızı konuşmaya davet ediyorum.

Son soru: Dünyanın şeklinde neden topla oynayan kedi silueti var?



 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 01:56.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum