Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumel.com/magazin-haberleri/)
-   -   Gülben Ergen'den siyasilere çağrı: Oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum (https://www.forumel.com/magazin-haberleri/39048-gulben-ergenden-siyasilere-cagri-oy-icin-cirpinan-hicbir-reklami-gormek-istemiyorum.html)

sırçafanus 21 Mart 2023 12:34

Gülben Ergen'den siyasilere çağrı: Oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum
 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından afet bölgelerine anaokulu yaptırmak için harekete geçen şarkıcı Gülben Ergen, seçim döneminde yüksek notalardan siyaset yapılmaması gerektiğinin altını çizerek, "Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından harekete geçen şarkıcı Gülben Ergen, seçimleri hatırlatarak tepki gösterdiği bir paylaşım yaptı.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

"OY İÇİN ÇIRPINAN BİR REKLAM GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Afet bölgelerine anaokul yaptırmak için yardım kampanyası başlatan Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimleri hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: "Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum. Bu büyük reklam meblağı insanların kalıcı barınmalarına, çocuklara kullanılsın. İnsanlar sadece oy vermelerinin önemi ve değeri konusunda bilinçlendirilsin."

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda normalleşme sürecine tepki göstererek "Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum" demişti.







Alıntı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.