Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Koç (https://www.forumel.com/koc/)
-   -   Koç Burcu, Ağustos 2022, Aylık Burç Yorumları (https://www.forumel.com/koc/26010-koc-burcu-agustos-2022-aylik-burc-yorumlari.html)

sırçafanus 17 Temmuz 2022 22:44

Koç Burcu, Ağustos 2022, Aylık Burç Yorumları
 


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Koç Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında siz de şaşırabilirsiniz.
Kendinizi ve çevrenizi mutlu görmek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız.
İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Düşündüğünüz konuları yaşama geçirme konusunda sabırsız bir davranış sergileyebilirsiniz. Maddi konularda daha sahiplenici ve hırslı olacaksınız.
Öğrenme merakınızın artmasıyla, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde düşünmelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içindesiniz; yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacak. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.










Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.