Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumel.com/ilginc-olaylar/)
-   -   Balayında Eşini Uyuttu, Fuhuş Operasyonundan Çıktı (https://www.forumel.com/ilginc-olaylar/29388-balayinda-esini-uyuttu-fuhus-operasyonundan-cikti.html)

Leydihan 30 Ağustos 2022 05:45

Balayında Eşini Uyuttu, Fuhuş Operasyonundan Çıktı
 
ABD'nin Florida eyaletinde ilginç bir olay yaşandı. Balayı sırasında **** işçisiyle randevulaşan bir adam fuhuş operasyonunda tutuklandı.


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

ABD'nin Florida eyaletinde 15 Temmuz'da evlenen 34 yaşındaki Paul Turovsky, eşiyle birlikte Tampa şehrine balayına gitti. Turovsky, eşi uyuduktan sonra internette gördüğü bir **** işçisiyle konuşmaya başladı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, bu sırada Hillsborough polisi, insan kaçakçılığı ve fuhuşa yönelik bir operasyon yürütüyordu.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre, **** işçisiyle bir otelde buluşmak üzere anlaşan Turovsky randevu yerine vardığında kendisini bekleyen polis ekipleriyle karşılaştı.

Fuhuşa karışmakla suçlanan Turovsky tutuklandı.

ŞERİF'TEN ESPRİ: DAVETLİLERİN HEDİYELERİNİ GERİ İSTEMELERİ İÇİN ÇOK MU GEÇ?
Hillsborough Şerifi Chad Chronister, perşembe günü yaptığı basın açıklamasında "Davetlilerin düğün hediyelerini geri istemesi için çok mu geç?" diye espri yaptı.

İnsan ve çocuk kaçakçılığına yönelik operasyon yürüten ekip, son üç ayda 176 erkeğin yetişkin veya çocukları fuhuşa teşvik etmekten tutuklandığını açıkladı. Yetkililer operasyon sayesinde Massachusetts'ten Tampa'ya kaçırılan 16 ve 17 yaşlarındaki kayıp iki kız çocuğunu bulduklarını, şüphelilerin de tutuklandığını belirtti.

Sürmenaj 07 Eylül 2022 00:07

Cevap: Balayında Eşini Uyuttu, Fuhuş Operasyonundan Çıktı
 
Şerefsiz her yerde şerefsiz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.