Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular > İlginç Olaylar

İlginç Olaylar Yaşanmış ilginç olayların haberleri.


Bu Olaydan Sekiz Bölüm Dizi Çıkar! Battaniyeye Saklanan Sütlaçlı Hırsız!

Yaşanmış ilginç olayların haberleri.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bu Olaydan Sekiz Bölüm Dizi Çıkar! Battaniyeye Saklanan Sütlaçlı Hırsız!
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
212

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Sürmenaj
  • 1 Post By dreamcatcher

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Nisan 2022, 22:56   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Bu Olaydan Sekiz Bölüm Dizi Çıkar! Battaniyeye Saklanan Sütlaçlı Hırsız!

Bu Olaydan Sekiz Bölüm Dizi Çıkar! Battaniyeye Saklanan Sütlaçlı Hırsız!


İstanbul, İzmir, Denizli ve Eskişehir gibi şehirlerde dokuz yaşlı çiftin yanına bakıcı gibi girip hırsızlık yapan Nurtem D. son işinde yakayı ele verdi. 40 yıl önceden tanıdığı Yaşar-Günsel Bozkurt'u ilaçlı sütlaçla uyutup; Euro, TL ve cep telefonu çalan zanlının 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.


Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Kızılcasöğüt Mahallesi'nde yaşayan Yaşar (83) ve Günsel Bozkurt (81) çifti, yaklaşık bir ay önce kendilerine telefonla ulaşan ve günlük ev işlerinde kendilerine yardımcı olmak istediğini belirten Nurtem D. (60) tarafından yemeklerine uyku ilacı verilerek uyutulduktan sonra soyuldu.


Yaşlı çiftin evindeki kasa, cepleri ve çantalarından 1700 euro, 3000 TL ve 3500 TL değerinde bir adet cep telefonu çalan Nurtem D. gece evden ayrılarak kayıplara karıştı.

BATTANİYE İÇERSİNDE YAKALANDI

Sabah eve gelen gelinleri Dilek Bozkurt tarafından baygın halde bulunan yaşlı çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir gün gözetim altına tutulan Bozkurt çifti, taburcu olur olmaz jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Şüpheli kadın, JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek çalışması sonucu İzmir'deki adresinde battaniyenin içerisine saklanmış vaziyette bulundu.


Gözaltına alınarak Denizli'ye getirilen Nurtem D.'nin 43 suç kaydı olduğu, dört ilde karıştığı dokuz benzer suçtan 2017 yılından bu yana arandığı ve “Yağma” suçundan ise 14 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Yakalanmamak için hiçbir adres kaydı yaptırmayan sabıkalı kadın hırsız, ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği Çivril Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



40 YIL SONRA ANİDEN ORTAYA ÇIKTI

Yaşadıkları şokun etkisinden henüz kurtulamayan Yaşar Bozkurt, “Tanıdık deyip de herkesi evinize almayın” diye uyarı yaptı. Kendilerini uyku ilacı vererek soyan Nurtem D'nin ailesiyle tanışıklıklarının 40 yıl öncesine dayandığını hatırlatan Bozkurt, şunları söyledi:

“ELİNE SAĞLIK” DEYİP YEDİK

– 40 sene önceden tanıyorum diyerek güvendim evime aldım, başıma neler geldi. Evimden kasamı soydu, ceplerimi kesip paralarımı çaldı. Bizi sütlaçla uyuttu. “Kızım kutu sütle pişirme, sütçüyü arayalım, taze süt getirsin” dedim ama dinlemedi. İlla “Ben kendim pişireceğim” dedi. Biz televizyon seyrederken, gidip içerde hazırlayıp 3 tabak getirdi. Kendi yiyeceğine bolca tarçın koymuş, bizimkilere sorup azar azar koydu. “Eline sağlık, güzel olmuş” deyip yedik.


HER ŞEYİ ALIP GİTMİŞ

– Sonra oturduğum yerde uyuyup kalmışım. Hanım karşı koltukta uyuyup kalmış. Kasadan 1700 euro ve 1500 TL, benim cebimden 910 lira ve hanımın çantasından da 220 lira ile 3500 liraya yeni aldığımız cep telefonunu çalıp 23.00'te evden çıkıp gitmiş. O gittikten sonra sabahleyin gelin geldi. Bizi ambulansla hastaneye götürmüşler. Hastanede bir gün kaldık. Hastaneden çıktıktan sonra karakola gidip jandarmaya ifade verdik. Evdeki kameraları inceleyen jandarmalar, onun evden çıkışını falan görmüş.



ÇOCUKLUĞUNDA DA YARAMAZDI

Nurtem D'nin yaklaşık bir ay boyunca her gün kendilerini ziyaret ederek güvenlerini kazandığını hatırlatan Yaşar Bozkurt, şunları anlattı:

– Hanıma “Bana telefon alıverin” demiş. Ben ilk başta “Almam” dedim ama hanım ısrar edince alıverdim. Ben babasıyla, hanım da annesiyle bazı fabrikalarda yıllarca beraber çalıştık. Çocukluğunda da yaramazdı. Annesinin parasını bankadan izinsiz alıp harcamıştı. 40 yıldan fazladır kendisini görmüyorduk. Nereden bulduysa telefonumuzu bulmuş. Bana mesaj yazdı “Yaşar Amca evinize gelip sizi görmek istiyorum” diye. Ben de kabul ettim. Sonra başımıza bunlar geldi.

Sözcü


dreamcatcher bunu beğendi.
 
Alt 05 Nisan 2022, 10:15   #2
Çevrimdışı
dreamcatcher
dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Bu Olaydan Sekiz Bölüm Dizi Çıkar! Battaniyeye Saklanan Sütlaçlı Hırsız!

ne taktik yaaa =(( ya o uyku ilacı bu tontonlarda alerjik reaksiyon yapsaydı ? ne kafa yaaaa !!! Hakettiğini yaşasın o hırsız !!
Sürmenaj bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
it is not my cup of tea
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:22.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia