Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Hobileriniz

Hobileriniz El sanatları ve hoşunuza giden hobilerinizin bulunduğu alan.


Alternatif, Doğal ve Sürdürülebilir Yılbaşı Hediyeleri

El sanatları ve hoşunuza giden hobilerinizin bulunduğu alan.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Alternatif, Doğal ve Sürdürülebilir Yılbaşı Hediyeleri
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
249

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2022, 09:59   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Alternatif, Doğal ve Sürdürülebilir Yılbaşı Hediyeleri

Alternatif, Doğal ve Sürdürülebilir Yılbaşı Hediyeleri

Yeni yılda hem küçük üreticileri desteklemek hem de sevdiklerinize doğal, sürdürülebilir malzemelerle ve yerel el emeğini onurlandırarak hazırlanan ürünlerden hediye etmek için bu listeye mutlaka göz atın.
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Tohumdan Sofraya
Edremit’teki küçük üretim hanesinde sade yağlar, salçalar, soslar, reçeller, fındık-fıstık ezmeleri üreten Ilgın, aynı zamanda civarın en iyi, en doğal, en organik bakliyatlarını ve zeytin ürünlerini de listesine dahil ediyor. Zamanı geldi mi en kıvamlı nar ekşileri de, tüm sülalenin bayılacağı reçeller de onun elinden çıkıyor. Ilgın’ın en büyük derdi, iyi ve temiz gıdayı herkes için ulaşılabilir hale getirmek. Web sitelerinden ya da Instagram hesapları üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Özellikle sade yağı ve süt reçelini denemeden geçmeyin!



Kudra
"Uludağ'ın eteklerinde tutkuyla üretilen bitkisel cilt bakım ürünleri" sloganıyla bitkisel cilt bakım ürünlerin satışını yapan Kudra'nın birbirinden güzel ürünlerini hediye edebilirsiniz! Üstelik markanın yeni yıla özel bakım serisi var!



Leap Natural
Mardin, Şanlıurfa ve Kilis civarından kadın üreticilerin bir araya gelerek ürettiği doğal ürünler sunan Leap Natural’de de çeşitli hediye seçenekleri var. Doğal yiyecekler, kişiye özel üretilen bez bebekler, kumaş baskı ürünler gibi seçenekleri Instagram’da inceleyebilirsiniz.




Earthist
Dünyanın en sihirli bitkilerinden biri olan kenevir ile yapılabilecek her şeyi yapmayı kafaya koymuş olan Earthist ekibi, doğal ve sürdürülebilir tarım uygulamaları ile hasat ettikleri kenevirden elde ettikleri yağlarla muhteşem kozmetik ürünler yapıyorlar.




Otama Kırkpınar
“Mahallenizin Kozmetikçisi” sloganıyla Sakarya’da üretim yapan Otama’da saf uçucu yağlar ve bebek ürünleri de dahil olmak üzere birçok doğal ve vegan ürüne ulaşmak mümkün.



Eldoku
Yerel üreticiyi ve yerli malzemeyi destekleyen Eldoku Tasarım, özellikle kadın üreticilerin elinden birbirinden güzel dokuma ürünler sunuyor.



Sinek Sekiz
Kitaptan güzel hediye mi var! Küçük üretici sınıfına rahatlıkla alabileceğimiz Sinek Sekiz, yıllardır özenle seçtiği ve gezegene iyi gelecek konularda kitaplar basıyor ve bunun yanında ufak tefek ürünler de tasarlıyorlar. Özellikle ajandaları iyi bir yeni yıl hediyesi olarak düşünülebilir.



Dogist
Köpek dostlarıyla yaşayanlar için ideal hediyeler bulabileceğiniz bir dükkan burası. Kendini “Türkiye’nin ilk ve tek doğa dostu, sürdürülebilir evcil hayvan markası” olarak tanımlayan Dogist’in ürünlerinin %90’ı pet şişeden dönüştürülmüş ve her biri birbirinden şık.





Sürmenaj bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 26 Aralık 2022, 20:39   #2
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Alternatif, Doğal ve Sürdürülebilir Yılbaşı Hediyeleri

Sadece doğal kozmetikler ilgimi çekti.
Leydihan bunu beğendi.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia