Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Erkekçe > Giyim - Aksesuar

Giyim - Aksesuar Erkeklere özel giyim ve aksesuarları bulabileceğiniz bölüm.


Erkek Aksesuarları

Erkeklere özel giyim ve aksesuarları bulabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Erkek Aksesuarları
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1022

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Lilith

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2020, 05:23   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Erkek Aksesuarları

Erkek Aksesuarları



İster her gün kullansın, ister yılda bir kere ihtiyaç duysun, fark etmez; her erkeğin dolabında bulunması gereken demirbaş erkek aksesuarları vardır. Kravat iğnesinden cep mendiline, kol saatinden köseli ayakkabıya olmazsa olmaz erkek aksesuarlarını derledik.


1. Beyaz Cep Mendili

Erkek aksesuarları önemli, evet; ancak aksesuardan öte her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gereken bir parça varsa o da şık ve kaliteli bir takım elbisedir. Neredeyse her renkte bir takım elbiseyi kusursuz bir şekilde tamamlayan bir aksesuar varsa o da beyaz cep mendilidir.




2. Gümüş Kravat İğnesi

Belki bu aksesuar erkeklerin yılda en fazla 1-2 kere, çok resmi ortamlarda kullandığı erkek aksesuarları arasında yer alıyor; ancak bu yine de gümüş kravat iğnesinin en sade takım elbiseyi mükemmel bir şekilde tamamladığı gerçeğini değiştirmiyor.



3. Siyah & Lacivert Kravat

Eğer patronunuz sıkıntı çıkartmıyorsa işe giderken isterseniz Bugs Bunny’li kravat giyin; bizi ilgilendirmez. Ancak o kravatın yanına mutlaka bir adet düz siyah, bir adet de düz lacivert kravat yerleştirin ki Bugs Bunny’yi kaldıramayacak ortamlar için her daim bir yedek planınız olsun.



4. Güneş Gözlüğü

Söz konusu erkek aksesuarları olduğu zaman güneş gözlüğünden bahsetmemek olmazdı. Küpesi, kolyesi, tokası, bileziği derken kadın modasındaki aksesuar çeşitleri gün geçerek artıyor. Erkeklere özel güneş gözlüğü modelleri ise bir pırlanta takı setine bedel!



5. Köseli Ayakkabı

Takım elbisenin altına spor ayakkabı giymek cesur bir tercih olabilir; ancak kayınvalidenizi kolunuza takıp bir düğüne giderken bunu yaparsanız pek de hoş bakışlarla karşılaşmazsınız, bizden söylemesi. Siz iyisi mi ayakkabılığınızda bir çift siyah, bir çift de kahve rengi köseli klasik ayakkabı bulundurmayı ihmal etmeyin.



6. “Hafta Sonu” Çantası

Kim demiş erkeklerin çantaya ihtiyacı olmaz diye? Elbette günlük olarak yanınızda taşıyacağınız bir çantadan bahsetmiyoruz. Spora, kısa süreli bir seyahate ya da bir hafta sonu kaçamağına giderken düz, sade bir el bavulu tam aradığınız şey olacaktır.



7. Kol Saati

…ama herhangi bir kol saati değil. Bir adet klasik, bir adet de spor olmak üzere koleksiyonunuzda en az iki farklı tarzda saatiniz olmalı. Erkek aksesuarları arasında en göze çarpan parçanın bu olduğunu hatırlatmamıza gerek yoktur, değil mi?



8. Beyaz Spor Ayakkabı

Şimdi sıkıcı resmi parçalardan sıyrılıp biraz günlük hayata dönme zamanı. Kot pantolon, kumaş pantolon, şort, hatta ve hatta (kayınvalidenizle olduğunuz zamanlar hariç) takım elbise ile bile mükemmel kombin oluşturan beyaz spor ayakkabı erkek aksesuarları arasında kesinlikle bir demirbaştır.



9. Deri Kemer

Köseli ayakkabınızı kemersiz bırakmayı düşünmüyordunuz, değil mi? Yine bir adet kahve, bir adet de siyah olmak üzere ayakkabılarınızın materyali ile uyumlu birer deri kemer kombin oluşturmanızı tahmin edemeyeceğiniz kadar kolaylaştıracaktır.



10. Siyah Deri Ceket

Aslına bakarsanız siyah deri ceket sadece erkeklerin değil, kadınların da gardırobunda mutlaka bulundurması gereken bir parça. Her ne kadar aksesuardan çok kıyafet sayılsa da erkek dolabı olmazsa olmazlarını sayarken onu es geçemezdik.




11. Kaliteli Bir Cüzdan

Bir erkeğin yanında taşıdığı aksesuarlar ve parçalar hali hazırda sınırlı. İş böyle olunca bu parçaların da dikkatle incelenmesi kaçınılmaz. Deri bir cüzdan her erkeğin elinin altında olması gereken erkek aksesuarları arasında.



Jön TüRk ve Sürmenaj bunu beğendiler.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 
Alt 14 Temmuz 2021, 05:03   #2
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Erkek Aksesuarları

Kadınlarda bu aksesuarların 293794305 çeşidi var.
Dışarı bir çıkıyoruz çantamızda evimizi taşıyoruz. (:
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:00.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia