Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Bilim ve Teknoloji Haberleri > Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir Teknoloji Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan ürünleri paylaşabileceğiniz alan.


Bileğinizin Yarısını Ekranla Kaplayan Akıllı Saat: Nubia Watch

Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan ürünleri paylaşabileceğiniz alan.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bileğinizin Yarısını Ekranla Kaplayan Akıllı Saat: Nubia Watch
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
339

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2020, 02:15   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
ok! Bileğinizin Yarısını Ekranla Kaplayan Akıllı Saat: Nubia Watch

Bileğinizin Yarısını Ekranla Kaplayan Akıllı Saat: Nubia Watch

Nubia, yeni akıllı saati Nubia Watch ile akıllı saatlere yeni bir bakış açısı kazandırırken, akıllı telefonlara olan bağınızı koparmayı hedefliyor. eSIM ve dahili Bluetooth desteği olan akıllı saatte telefondan bağımsız görüşme gerçekleştirilebiliyor.

Çinli tüketici elektroniği şirketi olan Nubia, IFA 2018’de Nubia Alpha olarak adlandırdığı konsept akıllı saati ile yeni nesil akıllı saatlerin nasıl bir sunacağını göstermişti. O günden bu yana Nubia’nin akıllı saat konseptine benzer bir model pek görmedik ancak Nubia, dün yeni oyuncu odaklı akıllı telefonu Red Magic 5S ile birlikte gün yüzüne çıkardığı Nubia Watch ile konseptinin son halini göstermiş oldu.

Nubia Watch’un tamamen yeni bir akıllı saat olduğunu söylemek zor. Cihaz daha çok yaklaşık iki yıl önce gördüğümüz Nubia Alpha’nın daha ‘kullanılabilir’ şekilde yeniden tasarlanmış bir versiyonu gibi görünüyor.

Nubia Watch tasarımı

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Ekranı, saatin gövdesiyle sınırlı kalmayan Nubia Watch’ta 4,01 inç büyüklüğünde, saatin kordonuna kadar uzayan bir AMOLED ekrana sahip. Bir akıllı saate göre oldukça büyük bir kullanım alanı sunan bu ekran, 316L paslanmaz çelik çerçevelerle korunuyor ve saatin gövdesi de seramikten oluşuyor.

Qualcomm’un akıllı saatler için geliştirdiği Snapdragon Wear 2100 mobil platformdan gücünü alan Nubia Watch, 1 GB RAM’e ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. eSIM desteği sayesinde akıllı telefondan bağımsız bir şekilde kullanılabilen cihaz, sesli görüşmeler gerçekleştirebilmek için dahili bir hoparlöre ve mikrofona da sahip.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

420mAh batarya batarya ile gelen akıllı saat, tek şarjla 36 saatlik bir kullanım süresine sahip. NFC ile mobil ödeme gerçekleştirebildiğiniz Nubia Watch, dahili Bluetooth desteği sayesinde TWS kulaklıklarınızı doğrudan akıllı saate bağlayabilmenizi mümkün kılıyor.

Yaklaşık 1.790 TL fiyat etiketine sahip olan akıllı saat, üç farklı renk seçeneği ile ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Bununla birlikte Nubia Watch neredeyse bileğinizin yarısını ekranla kaplayacağından renk seçeneğinin çok da büyük bir önemi olmayabilir.

Webtekno




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 01 Şubat 2024, 11:47   #2
Çevrimiçi
HaDeS
HaDeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Bileğinizin Yarısını Ekranla Kaplayan Akıllı Saat: Nubia Watch

Bu saat işi, sadece zamanı göstermekten farklı bir yere gidiyor artık
 

Yer İmleri

Etiketler
akıllı saat, akıllı telefon, amoled ekran, bluetooth, cihaz, çinli, dahili, geliştirdiği, giyilebilir teknoloji, hoparlör, konsept, kordon, mikrofon, mobil, nubia watch, paslanmaz çelik, platform, qualcomm, renk seçeneği, sanpdragon wear 2100, seramik, sesli görüşme, teknoloji haberleri, tüketici, yeni nesil, şirketi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:18.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia