Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular

Garip ve İlginç Konular İlgi çekici gelen konuları burada paylaşabilirsiniz.


Aura Renginize Göre Karakter Özelliklerinizi, İdeal Partnerinizi ve Kariyer Seçimlerinizi Öğrenin!

İlgi çekici gelen konuları burada paylaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aura Renginize Göre Karakter Özelliklerinizi, İdeal Partnerinizi ve Kariyer Seçimlerinizi Öğrenin!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
243

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2023, 17:57   #1
Çevrimdışı
sırçafanus
sırçafanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Aura Renginize Göre Karakter Özelliklerinizi, İdeal Partnerinizi ve Kariyer Seçimlerinizi Öğrenin!

Aura Renginize Göre Karakter Özelliklerinizi, İdeal Partnerinizi ve Kariyer Seçimlerinizi Öğrenin!

Aura renginize göre karakter özelliklerinizi, romantik ilişkilerinizdeki tavrınızı, ideal partnerinizi ve gerçek potansiyelinizi ortaya çıkararak en iyi kariyer seçeneklerini öğrenin!

Aura rengi nasıl bulunur?

Her canlının çevresinde onu saran bir enerji alanı bulunuyor. Çıplak gözle görülemeyen bu alan kişinin öz benliğine veya o andaki ruh hali ve titreşimine göre belirli renkler yayıyor. Bu renkler üzerinden tanımlanan enerji alanına da aura deniyor.

Auralar, en doğru şekilde bu konuda belirli bir deneyim ve uzmanlık kazanmış kişiler tarafından okunabilse de kendi kendimize aura rengimizi anlamamızın bazı yolları bulunuyor. “Tümdengelim” mantığıyla her aura rengi ile özdeşleşen karakteristik özelliklere bakarak aura rengimizi tahmin edebiliyor veya bir aynanın önünde beyaz bir arka planda -veya beyaz bir üst giyerek- durup bedenimizin dışına konsantre olarak auramızı görmeye çalışabiliyoruz. İkinci yolun başarılı olması için içgüdülerimize güvenmemiz, bilinçli farkındalığımızı en etkili şekilde kullanmamız gerekiyor.

En cesur: Kırmızı aura

Genel anlamda tutkulu, enerjik, kendisi kadar çevresini de harekete geçiren kişilerin aura rengi kırmızı olarak okunuyor. Kök çakranın da rengi olan kırmızı içgüdülerimizi, köklenme ve güven duyma ihtiyacımızı temsil ediyor. Tam da bu nedenle kırmızı auraya sahip kişiler lider ruhlu oldukları kadar adalete ve eşitliğe önem veren, ayakları yere basan tavırlar sergileyebiliyor. Öz güvenlerini hayata karşı gerçekçi bakış açıları ile dengeleyebiliyorlar. Cesaretli olmakla beraber değişimden çok hoşlanmayan kırmızı auralı kişilerin en zayıf noktaları öfke kontrolünde yatıyor. Aniden sinirlenip inatlaşabildikleri için doğru iletişim kurmaları büyük önem taşıyor.

Romantik ilişkide:

Hayata bakış açıları gibi ikili ilişkilerine de büyük bir tutku ile yaklaşan kırmızı auralı kişiler romantizmde en çok heyecana, yeniliğe ve cinsel uyuma değer veriyor. Partnerliklere de bir tür “meydan okuma” olarak baktıkları için ilgilerini çeken kişilerin peşinden koşmayı, duygularını dolu dolu hissetmeyi seviyor. İlişki içinde sıkılmaktan çok korkan kırmızı auralı kişiler en iyi uyumu “elde etmesi zor” olarak gördükleri asi ruhlu kişiler ile yakalıyor.

Kariyerde:

Hayallerini hayata geçirmekte ve bolluğa ulaşmakta zorluk yaşayamayan bu kişiler ilk adımı atacak cesarete sahip oldukları için kariyerlerinde de en çok liderlik pozisyonlarında parlıyorlar. Her sektörde azimleri ve tutkuları sayesinde başarıya ulaşabilseler de en çok finans ve pazarlama dünyasında veya girişimci olarak çalıştıklarında potansiyellerine ulaşabiliyorlar.

En neşeli: Sarı aura

Güneşin rengini auralarında taşıyan bu kişiler ilk andan sıcakkanlı, neşeli ve pozitif bir imaj çiziyor. Bardağın hep dolu tarafını gören optimist yapılarıyla çevrelerine ilham vererek bulundukları ortamın enerjisini yukarı çekebiliyor, çevrelerindeki kişilerin ruh hallerini yükseltebiliyorlar. Okumayı ve öğrenmeyi çok sevdikleri için entelektüellik seviyeleri de yüksek olan bu kişiler girişkenlikleri kadar keyifli sohbetleri ile de biliniyor. Öte yandan hiperaktivite ve konsantrasyon bozukluğu sorunları yaşayabildikleri için tükenmişlik yaşama riskleri bulunuyor.

Romantik ilişkide:

Sarı auralı kişiler güçlü sosyal becerileri ve dışa dönüklükleri sayesinde yaşamları boyunca yeni insanlarla tanışmakta veya flört etmekte zorluk çekmezler. Kendileri gibi espritüel, entelektüel ve neşeli kişilere çekilirlerken açık ve rahat iletişim kuramadıkları, benzer hayat görüşlerini paylaşmadıkları “pesimist” kişilerle uyum sağlayamıyorlar.

Kariyerde:

Sarı auralı kişiler insanları tek bir hedefin arkasında toplayabilme ve ilham verebilme yetileri sayesinde sosyal alanlarda çok başarılı olabiliyorlar. Eğitim-öğretim ve yardımseverliği bir arada barındıran meslekler olan öğretmenlik, şifa uygulayıcılığı, akademisyenlik bu kişiler için iyi seçimler olurken sosyal fayda yönlerini besleyecek sivil toplum örgütleri gibi aktivizm alanına da yönelebiliyorlar.

En spiritüel: Altın aura

Hayata ne amaçla geldiklerini küçük yaştan beri bilen, çevrelerindeki herkes ve her şey ile derinden bağlı olduklarını hisseden, doğuştan dikkat çekici olan altın auraya sahip kişilerin spiritüel yönleri de çok kuvvetli oluyor. Başkalarının iyiliğini kendi çıkarlarının önüne koyabilen bu yardımsever insanlar bulundukları bağlamda eşitlik ve adaletin savunucusu rolünü üstlenebiliyorlar. Eksik gördükleri yerlerde değişimi yaymak için çalışan altın auralıların yol boyu karşılaştıkları engeller ve eleştiriler sonucu güçten düşme, “parıltılarını kaybetme” riski bulunuyor.

Romantik ilişkide:

İlişki içinde oldukça sadık, güven veren ve kendilerini adayan altın auralı kişiler aynı yaklaşımı partnerlerinden de bekliyorlar. Bir kişiye güvenmeleri zaman alsa da duygusal ve spiritüel düzeyde bağ kurdukları, onları misyonlarında destekleyen kişilerle ömür boyu mutlu birliktelikler kurabiliyorlar.

Kariyerde:

Maddi getiriden çok yaptıkları işin amacına -spiritüel alt metinli veya değil- kalpten inanmaları gereken beyaz auralı kişiler kariyerlerinde en büyük başarıyı insanlarla gerçek bağlar kurabildikleri zaman yakalayabiliyor. Bu nedenle meslek seçimlerinde dış dünyayı ve başkalarının beklentilerini değil, kendi iç seslerini dinlemeleri ve hayat amaçlarına paralel bir iş seçmeleri önem taşıyor.

En analitik: Kahverengi aura

En kompleks problemlere bile mantıklı, ayakları yere basan çözümler sunabilen zeki ve pratik kişilerin aurası genellikle kahverengi oluyor. Hayata somut ve gerçekçi bir perspektiften yaklaşan son derece analitik bu kişiler maddiyata önem verebiliyor ve bundan güven duyabiliyorlar. İnatçılığa kayabilen keskin ve değişmez görüşleri esnekliği ve değişimi gerektiren durumlarda zorluk yaşamalarına neden olabiliyor.

Romantik ilişkide:

Kalplerindense mantıklarının sesini dinlemeye yatkın kahverengi auralı kişiler aşk filmlerinden fırlayan bir romantizm sergileyemeseler de sevgilerini kendi dillerinde; hayatı kolaylaştıran pratik yardımlar ve tavsiyeleri ile gösteriyor. Sevgi dilleri çoğu zaman aksiyon ve jestleri kapsayan “hizmet eylemleri” olan bu kişiler sevdikleri için yardım eli uzatmaktan, onların sorumluluklarını hafifletmekten hiç çekinmiyor.

Kariyerde:

Kahverengi auraya sahip kişiler en çok analitik yönlerini ve problem çözme becerilerini sergileyebilecekleri mesleklerde başarılı ve mutlu oluyor. Mühendislik, mimari, araştırma, data analizi gibi pozitif bilimlere dayanan sektörler, bu fazlasıyla zeki ve düzen seven kişilerin gerçek potansiyellerini göstermelerine alan tanıyor.

Dişil enerjisi yüksek: Pembe aura

Çevrelerine yumuşak, şefkatli, tatlı bir enerji yayan pembe auralı kişiler cinsel kimliklerinden bağımsız olarak yüksek bir dişil enerjiye sahip oluyor. İç dünyaları ve duyguları ile rahatlıkla temasa geçerken başka insanların da hislerine karşı son derece hassas olan pembe auralı kişiler kibar, anlayışlı ve sevgi dolu bir tavır sergileyebiliyor. Kalp çakrası ile ilişkilendirilen pembe rengi bu kişilerin sevgiyi almak ve vermekte zorluk çekmediklerini de simgeliyor. Kalplerini bu denli açık yaşamanın bir eksisi olarak pembe auralı kişiler savunmasız kalma, zayıf görülme korkusu, öz güven eksikliği, sınırlarının aşılması gibi zorluklar yaşayabiliyor.

Romantik ilişkide:

Aşkın kendisine aşık olan pembe auralı kişiler yaşamın doğal romantikleri olarak bulundukları her ilişkinin -sadece romantik olanların değil- keyifli ve sevgi dolu olmasını sağlayabiliyor. Doğaları gereği affedici ve şefkatli tutumları ilişki problemlerini aşmalarına büyük fayda sağlarken güçlü sezgileri ve yüksek duygusal zekaları sağlıklı ilişkiler kurmalarında onlara doğru yolu gösteriyor.

Kariyerde:

İnsanların içindeki güzelliği görme ve ortaya çıkarma yetenekleri bulunan pembe auralı kişiler bu yetilerini somut halde en iyi güzellik ve bakım sektöründe veya yaratıcı son ürünler çıkarabildikleri iç mimari ve tasarım gibi alanlarda sergileyebiliyor. Daha soyut bir seviyede ise bu yetilerini psikoloji, kişisel gelişim gibi alanlarda başkalarının da en az kendileri gibi açık bir kalple yaşamalarını sağlayarak değerlendirebiliyorlar.

En dengeli: Yeşil aura

Sevgi dolu, huzurlu, barışçıl bir enerji yayan yeşil auralı kişilerin hayatlarında en önemsedikleri değer de denge oluyor. Zengin karakterleri sayesinde macera arayışları ile istikrarlılığın, heyecanla sakinliğin, güçlü spiritüel yönleri ile fiziksel dünyanın arasında eforsuzca gidip gelebilen bu kişiler kişisel gelişimlerine büyük önem ve emek vermeyi seviyor. Savunmasız kalmaktan, geliştirmeye açık yönleri görmekten çekinmeyen, aksine üzerine gidebilen yeşil auralılar değişimi, büyümeyi, onlara yardımcı olmayan durum ve kişileri arkalarında bırakmayı büyük bir iç dirençle karşılaşmadan karşılayabiliyor. Öte yandan başkalarının gelişimlerinden ve davranışlarından kolaylıkla etkilenerek negatif bir yöne çekilebilen bu kişiler kıskançlık duymaya ve pasif agresif davranışlara da yatkın oluyor.

Romantik ilişkide:

Kendilerini öz gelişimlerine adadıkları kadar ilişkilerine de adayabilen yeşil auralı kişilerden sevgi dolu, sadık, dengeli kısaca “ideal” bir partner çıkabiliyor. Partnerlerine kendilerinden fazlasıyla vermeye istekli oldukları gibi benzer bir özveriyi karşı taraftan da bekleyebiliyorlar. Bu nedenle yeşil aura ile en iyi sarı auralı kişiler uyum sağlayabiliyor.

Kariyerde:

Kendileri gibi başkalarının da kişisel gelişimlerine, büyümelerine ve daha iyiye dönüşmelerine yardımcı olmak isteyen yeşil auralı kişiler kendilerini en iyi yeniliğin, teknolojinin, yaratıcılığın, yeni başlangıçların olduğu ilham verici çalışma alanlarında gösteriyor. Aynı zamanda para konusunda da büyük bir şansa sahip olan bu kişiler başarılı işleri sonucunda iyi ekonomik karşılıklar almada bir zorluk yaşamıyor.

En nadir: Beyaz aura

En yüksek titreşime sahip olduğu düşülen beyaz rengi aynı zamanda en nadir görülen aura rengini oluşturuyor. Masumiyet, cömertlik, özveri ve yüksek derece spiritüelizm ile ilişkilendirilen beyaz aura yüksek benliği ile temasa geçebilmiş, herkesin iyiliği için çalışan bilge kişilerde rastlanıyor. Saf niyetleri nedeniyle başkalarının kandırmalarına ve manipülasyonlarına hedef olabilen bu kişilerin kendi enerji ve sınırlarını korumaları, kötülüklere direnç göstermeleri büyük önem taşıyor.

Romantik ilişkide:

Partnerlerinin içlerindeki sevgi ve iyiliği ilk anda görebilen beyaz auralı kişiler sevgiyi ve romantik bağlara verilen önemi diğer herkesten daha derin hissedebiliyor. Kendilerini daha çok ruhsal bağlantıların kurulduğu, örneğin karmik ilişkiler, ruh eşi bağlantılarında bulan beyaz auralılar partnerlerinin ihtiyaçlarını belki onlardan bile evvel anlayabilecek, onları her yönleri ile kabul edecek bir empati ve anlayış düzeyine sahip oluyorlar.

Kariyerde:

Başkalarının ihtiyaç ve istekleri ile fazlasıyla temasta olan beyaz auralı kişiler yardım etmenin merkezde olduğu; sağlık, çevre, hayvanlar, sosyal yardım alanlarında parlıyorlar. En büyük tatmini kolektif için çalışırken yakalayan bu kişiler insanlarla sürekli bir iletişim halinde olmayı seviyor.









Alıntı


 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:41.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia