Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri > Diğer Spor Branşları

Diğer Spor Branşları Yüzme, voleybol, basketbol vb. tüm futbol dışı sporları paylaşabileceğiniz alan


Hernandez’in Atatürk sevgisi: Bağımsızlık, vatanseverlik denince…

Yüzme, voleybol, basketbol vb. tüm futbol dışı sporları paylaşabileceğiniz alan



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hernandez’in Atatürk sevgisi: Bağımsızlık, vatanseverlik denince…
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2978

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2021, 01:08   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Hernandez’in Atatürk sevgisi: Bağımsızlık, vatanseverlik denince…

Hernandez’in Atatürk sevgisi: Bağımsızlık, vatanseverlik denince…

Halkbank'ın Kübalı voleybolcusu Fernando Ramos Hernandez, Atatürk'e büyük saygı duyduğunu belirtirken "Bağımsızlık, vatanseverlik denince ilk akla gelen kişi..." dedi.



AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Halkbank'ın sayı makinesi oyuncusu Fernando Ramos Hernandez, Atatürk'ü çok sevdiğini ve büyük saygı duyduğunu söyledi.

Hernandez, Atatürk'le ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı:

“Bağımsızlık, vatanseverlik denince ilk akla gelen kişi… Vatanını ve halkını çok seviyordu. Sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın takdirle baktığı bir lider. Kendisine saygı duyuyorum. O'nun yattığı yer olan Anıtkabri ziyaret ettiğimde hissettiğim duyguları anlatamam. Büyük bir değer.”



Türkiye'de voleybol gelişiyor
Türk voleybolunun gün geçtikçe güçlendiğini, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin mücadele etmesi zor bir platform olduğuna vurgu yapan Kübalı oyuncu, Türk voleybolunun uluslararası alanda da saygı duyan bir düzey yakaladığını dile getirdi. Halkbank'ın da bu güçlü ligin başat takımlarından biri olduğunu ifade eden ‘Nando' lakaplı pasör çaprazı, “Bu yıl üç kulvarda yürüyoruz. Her turnuvanın ayrı bir önemi var. Hangi müsabakaya çıkarsak çıkalım, takım ona konsantre oluyor. Sonuç, çalışma tempomuza bağlı olacak. Sonunda neler olacağını birlikte göreceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Salgın etkiliyor
Küresel salgının tüm spor branşlarına olduğu gibi voleybolun üstüne de karabasan gibi çöktüğünü belirten Hernandez, en büyük destekçi olarak gördüğü seyircinin eksikliğini yaşadıklarını ifade etti. ‘Nando', “Bu açığı takım olarak birbirimize sıkıca bağlanıp profesyonelliğin gereğini yaparak gidermeye çalışıyoruz. Aramızdaki bağ her geçen gün güçleniyor” diye konuştu.


Halkbank'a ikinci kez geldiğini hatırlatan yıldız oyuncu, kulübün olumlu yönde geliştiğini gözlemlediğini ve yenileşmenin en önemli parçalarından birinin de “Evin çocuğu” olarak simgelediği Taner Atik'in baş antrenör görevine getirilmesi olduğunu anlattı.

Voleybolcu olmasaydım, avukat olurdum
Kendi hakkında bilgiler de veren Hernandez, voleybola 11 yaşında başladığını belirterek şu bilgileri verdi:

“Küba Milli Takımında da oynayan babamdan çok etkilenmiştim. 15 yaşıma geldiğimde genç takımda oynamaya başlamıştım bile. Daha sonra A Milli Takıma kadar yükseldim. Ardından Avrupa macerası başladı. Söylemeliyim ki, voleybolcu olamasaydım, büyük ihtimalle avukat olurdum. Çünkü bu mesleği çok seviyor, saygı gösteriyorum.”

En iyi örnek Efe
Kendisini, “Her zaman ön plana çıkmaktan hoşlanan, hep en iyi takımlarda oynayan bir sporcu olarak” tanımlayan yıldız oyuncu gençlere tavsiyelerde de bulundu:

“Efe Bayram diyeceğim. Voleybolda yükselmek isteyen gençler, bizden çok onu izleyip örnek alsınlar. Efe her geçen gün daha iyi olmak için çalışmaya ve Türk voleybolcusuna güzel bir örnek. Üç sene önce genç takımdaydı, yaşı çok daha küçüktü. Bu sezon birlikte oynamaktan çok keyif alıyorum.”

Skor


Mezarkabul ve Lareina bunu beğendiler.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
axa sigorta efeler ligi, fernando ramos hernandez, halkbank, halkbank'ın kübalı voleybolcusu, mustafa kemal atatürk, voleybolcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:07.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia