Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Sinema ve Tiyatro > Film Afişleri-Fotoğrafları

Film Afişleri-Fotoğrafları Filmlere ait afişler, fotoğraflar.


Star Wars: İmparatorun Dönüşü İçin 40. Yıl Posteri Paylaşıldı

Filmlere ait afişler, fotoğraflar.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Star Wars: İmparatorun Dönüşü İçin 40. Yıl Posteri Paylaşıldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1095

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2020, 01:48   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Star Wars: İmparatorun Dönüşü İçin 40. Yıl Posteri Paylaşıldı

Star Wars: İmparatorun Dönüşü İçin 40. Yıl Posteri Paylaşıldı

Star Wars efsanesinin vizyona giriş sırasında göre ikinci, tarihi sıralamadaysa beşinci filmi olan İmparatorun Dönüşü kırkıncı yılını kutluyor. Bu kutlamaların bir parçası olarak yeni bir poster yayınlandı.

Star Wars serisinde pek çok kişi farklı filmleri diğerlerinden öne koyar. Bazı kişiler için Yeni Umut, bazıları için Jedi’ın Dönüşü, genç hayranlara göre Sith’in İntikamı serinin en iyi filmidir. Gizli Tehlike filmi dışında her film birinin en sevdiği film olsa da İmparatorun Dönüşü genel olarak en iyi Star Wars filmi olarak görülür.

Star Wars’un en önemli filmlerinden olan İmparatorun Dönüşü, 21 Mayıs 1980’de vizyona girmişti. Bugün efsanevi yapımın çıkışının 40. yıl dönümü. Lucasfilm de bu önemli tarihi kutlamak için yeni bir poster yayınladı.

Yeni poster sosyal medyada paylaşıldı:



Bu yılın başlarında Lucasfilm, yapımın müziklerinden sorumlu olan John Williams’ı ödüllendirmişti. Yeni posterse oldukça dikkat çekici ve Star Wars hayranlarının duvarlarına asmak için sabırsızlanacakları bir çalışma olmuş.

Aslında yapımla ilgili olarak bu hafta başından beri çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor. George Lucas’ın son sahneye şahit olduğu anları ve filmin vizyona girişini yakın zamanda Star Wars'un internet sitesinde görmüştük. İlk film, 70 mm versiyonuyla 100’den fazla sinemada vizyona girmişti. Filmin 35 mm versiyonuysa 18 Haziran tarihine kadar gelmemişti. Film vizyona girdikten sonra filmin sonuna eklemeler yapılmıştı.

Star Wars serisi devam ediyor:



Star Wars yapımları son yıllarda artarak devam ediyor. Disney’in Lucasfilm’i satın almasının ardından bu yapımların sayısında artış göze çarpıyor. Geçmişte Star Wars evrenini oluşturan hikâyelerin, çizgi romanların, kitapların hepsi ayrı bir evrene koyuldu. Satın alma öncesinden sadece filmler ana hikâyeye dâhil ediliyor.

Webtekno




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:28.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia