Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumel.com/fenerbahce/)
-   -   Mesut Özil’den Kadıköy ve Fenerbahçe mesajı (https://www.forumel.com/fenerbahce/9880-mesut-ozil%92den-kadikoy-ve-fenerbahce-mesaji.html)

Dea Dia 12 Ocak 2021 02:31

Mesut Özil’den Kadıköy ve Fenerbahçe mesajı
 
Fenerbahçe'ye transferi artık resmi imzaya kalan Mesut Özil, sosyal medyadan gelen sorulara cevap verdi. Özil, Kadıköy ve Fenerbahçe cevaplarıyla dikkat çekti.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Premier Lig ekibi Arsenal’dan ayrılıp ara transfer döneminde Fenerbahçe’ye imza atması beklenen Mesut Özil, sosyal medyadan gelen sorulara cevap verirken transferin artık sadece imzaya kaldığının sinyalini verdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Geçmişe nazaran daha yakın olduğumuz bir mevzu” dediği Mesut Özil, İstanbul’da en çok sevdiği semt olarak “Kadıköy” derken, Fenerbahçe’nin de Türkiye’nin en kulübü olduğunu belirtti.

Mesut Özil’in açıklamaları şöyle;
*Almanya’da Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Fenerbahçe, İspanya’daki Real Madrid gibi. Türkiye’nin en büyük kulübü.

*Schalke’ye her zaman sempatim oldu ve onlar için en iyisini diliyorum. Ancak oraya gitmek şu anda benim için bir opsiyon değil.

*Çok fazla iniş çıkışlar oldu ancak Arsenal’e gitme kararımdan hiç pişman olmadım. Şubat ve Mart ayından önce, corona virüsü arasındaki öncesi çok eğlenceliydi. Çok fazla eğlendim ve pozitif bir gidişatta olduğumuzu düşündüm. Ancak ara sonrasında maalesef her şey değişti.

Skor


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.