Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Dünyadan Haberler

Dünyadan Haberler Dünyadan en güncel, son dakika haberlerinin yer aldığı bölüm.


Üç çocuk babası ama işe etek ve topuklu ayakkabı giyerek gidiyor

Dünyadan en güncel, son dakika haberlerinin yer aldığı bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Üç çocuk babası ama işe etek ve topuklu ayakkabı giyerek gidiyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
354

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2020, 15:10   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Üç çocuk babası ama işe etek ve topuklu ayakkabı giyerek gidiyor

Üç çocuk babası ama işe etek ve topuklu ayakkabı giyerek gidiyor

Almanya'da yaşayan, 3 çocuk babası Mark Bryan topuklu ayakkabıları ve etekleriyle dikkat çekiyor. Bryan bu kıyafetlerin cinsiyetlerinin olmadığını söylüyor.




Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarıyla viral olan Bryan, giydiği etekleri ve topuklu ayakkabılarıyla bu kıyafetlerin cinsiyetçi olmadığını kanıtladığını söylüyor. Mark Bryan kendisini sosyal medya hesabında, “Ben sadece heteroseksüel, mutlu ve evi bir adamım.” diye tanımlıyor. Ayrıca Bryan on binlerce olan takipçisine, “Porsche ve güzel kadınları seven, günlük gardırobuma topuklu ayakkabı ve etek ekleyen.” diyerek kendini belirtiyor.

Bryan’ın günlük kıyafetlerinin yer aldığı gardırobunda kırmızı topuklu ayakkabılar, mini etekler, süet ayakkabılar, kalem etekler gibi kıyafetleri bulunuyor.

61 yaşındaki Bryan, “Ben elbise olarak etek giymeyi tercih ediyorum. Kıyafetlerin cinsiyet içeren unsurlara sahip olması bana onları karıştırma izni vermiyor. Belin üzerinde “erkeksi” bir görünümü ve belin altında cinsiyetsiz bir görünümü tercih ediyorum.” diyor.

Ayakkabılara gelince, futbol hocası olan Bryan, Lost Ink markasının topuklu ayakkabılarını tercih ediyor. Firmadan alınmış bir çift stiletto ve açık parmaklı sandalet tarzı ayakkabısı var.



Bryan, tarz seçimini “cinsel olmayan nedenlerden” diye tanımlıyor. Bu alışkanlığının lise eğitiminde eski bir aşkla başladığını belirtiyor. Aşık olduğu arkadaşıyla birlikte yüksek topuklu ayakkabılarla dans etmeye çalıştıklarını ve sonrasında ise bu durumun normal hale geldiğini belirtiyor.

TOPLUM ONUN BU KIYAFETLERLE DOLAŞMASINA NASIL BAKIYOR?

Halk arasında dolaşma deneyimi ise, “Yukarıya bakarsın ve benim gibi farklı görünen birini görürsün. Benim durumum saçlarını yeşile boyatan biri gibi düşünebilir. Böyle biri gördüğünde garip dersin ve sonra yaşamına devam edersin, bir daha düşünmezsin.” diyor.

11 yıllık eşi onun kıyafet almasına yardımcı oluyor ve kızı Bryan’ın ayakkabılarını ihtiyacı olduğunda kullanıyor.

Topuksuz ayakkabılarla birlikte 1.80 mt boya sahip olan Byran, pandemi süresinde evden çalıştığı dönemlerde bile etek ve topuklu ayakkabı giymekten vazgeçmedi. Erkekler için kendisine bir tavsiye sorulduğunda ise, “Topuklar hakkında soru soruyorsanız, o zaman alçak bir topukla başlayın ve özgüveniniz arttıkça yukarı çıkın derim.” diyor.





İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia