![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
![]()
Pöç Çorbası Tarifi
![]() Sivas'ta dananın kuyruk sokumundan yapılan ve birçok hastalığa iyi geldiği belirtilen pöç yemeği.. Yapımı için malzemeler 4 parça pöç 8 su bardağı su 1 baş sarımsak Tuz Pöç çorbası tarifi Nasıl yapılır? Pöç parçalarını düdüklü tencereye yerleştirin. Üzerine 8 su bardağı su ekleyip kapağı kapalı halde haşlamaya başlayın. Etler 1 saat haşlandıktan sonra kapağı açıp tuzu ilave edin. Kapağını kapatıp yeniden 1,5 saat kadar haşlayın. Etler iyice yumuşayınca suyun içinden alıp yağlarını ayıklayın, etlerini didikleyin. Etleri yeniden et suyuna ilave edip bir taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın. Sarımsağı ezip çorbanıza tenceredeyken ya da servis aşamasında ilave edin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun... ![]() To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
![]() |
Yer İmleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Bilgilendirme | Künye |
Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece |
Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir. |
|