Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Cep Telefonları

Cep Telefonları Cep telefonları, marka ve modelleri hakkında özellik bilgilerinin ve yeni haberlerin bulunabileceği bölüm.


Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun Özgünlükte Çığır Açan(!) Tasarımı Ortaya Çıktı

Cep telefonları, marka ve modelleri hakkında özellik bilgilerinin ve yeni haberlerin bulunabileceği bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun Özgünlükte Çığır Açan(!) Tasarımı Ortaya Çıktı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
810

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2020, 06:33   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun Özgünlükte Çığır Açan(!) Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun Özgünlükte Çığır Açan(!) Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin en yeni amiral gemileri olacak Mi 11 ve Mi 11 Pro'dan ilk görüntüler geldi. Paylaşılan görüntülere göre Xiaomi, yeni nesil amiral gemilerinde büyük bir tasarım değişikliği düşünmüyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin bir sonraki amiral gemileri Mi 11 ve Mi 11 Pro modellerini tanıtmasına hala birkaç ay olsa da cihazlar ile ilgili ilk ciddi sızıntılar gelmeye başladı. Daha önce pek çok isabetli sızıntı gerçekleştiren Digital Chat Station, Twitter’da gerçekleştirdiği paylaşım ile Mi 11 ve Mi 11 Pro’nun tasarımına dair ilk detayları gün yüzüne çıkardı.

Paylaşılan görsellere göre Xiaomi Mi 11 ailesi, delikli ekran tasarımını sürdürecek. Ancak Mi 10 ailesinde ekranın sol üst köşesinde bulunan delik, Mi 11 ailesi ile birlikte ekranın orta üst kısmına taşınıyor. Ayrıca yine paylaşılan görsellere göre standart Mi 11 modeli düz bir ekrana sahipken; Mi 11 Pro, iki yanı kavisli ekrana sahip olacak.

Xiaomi Mi 11 ve Mi 11 Pro'nun ilk görselleri





Digital Chat Station’ın aktardığı bilgilere göre Xiaomi Mi 11 ailesi, büyük ihtimalle Snapdragon 875 işlemciden güç alan ilk akıllı telefonlar olacak. Qualcomm, Snapdragon 875 işlemcisini tanıtacağı yıllık lansman etkinliğini 1 Aralık’ta gerçekleştirecek ve Xiaomi’nin de yılın başlarında yeni amiral gemilerini gün yüzüne çıkaracağı belirtiliyor.

Digital Chat Station, Xiaomi’nin özellikle ultra geniş açılı kamerayı ciddi şekilde iyileştireceğini belirtiyor. Mi 10’da bulunan 13 MP’lik ultra geniş açı kamera, 0,8 mikron piksel boyutuna sahip 48 megapiksellik bir ultra geniş açı kamera ile yer değiştirecek. Ayrıca Xiaomi’nin optik görüntü sabitleme teknolojisini de iyileştireceği söyleniyor.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:44.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia