Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kültür ve Sanat > Kültür - Sanat > Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz? Genel kültür bilgileri..


Bershka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim Bilgisi

Genel kültür bilgileri..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bershka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim Bilgisi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
227

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2020, 19:54   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Bershka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim Bilgisi

Bershka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim Bilgisi

Bershka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
Günümüzde gençlerin en çok tercih ettiği markalardan birisi de Bershka. Bu marka zaten kendisini de giderek artan taleplere odaklanmış bir marka olarak tanımlamaktadır çünkü gün geçtikçe çok fazla müşteri kitlesine hitap etmektedir. Bershka markası sadece 18 yıl içinde 70’ten fazla ülkede 1000’i aşkın mağazası ile hizmet vermekte ve pek çok insana da iş istihdamı sağlamaktadır. Bershka müşteri hizmetleri de büyüyen bu ilgiyle doğru orantılı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.



Dünya geneline bakıldığında bershka mağazalarının çoğu mimarisi, iyi konumlandırılmış olmaları ile dikkat çeken mağazalar olarak nitelendirilmektedir. Önemli alışveriş merkezlerinde mutlaka gördüğümüz bu marka, mimari stüdyo tasarımları içerisinde marka imajına uygun olarak geliştirilmektedir. Marka içerisinde özellikle genç kesimin tercihi olan ürünler ve tasarımlar göze çarpmaktadır. Bünyesinde Bershka, BSK & Man gibi kategorileri barındıran marka sezon trendlerini yakından takip eder ve değişen modaya da ayak uydurur. Bershka iletişim bilgisi konusunda da endişelenmeden daha sonra firmaya rahatlıkla ulaşabileceğinizi söyleyebiliriz.

Bershka Çağrı Merkezi Telefon Numarası Direk Bağlanma
Eğer Bershka çağrı merkezi nedir diye merak ediyorsanız sabit hatlar üzerinden 0850 282 5006 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Bu hattı pazartesiden cumaya kadar 10 ile 19:00 saatleri arasında rahatlıkla arayabilirsiniz. Bershka telefon numarası üzerinden online alışverişlerinizin ne durumda olduğundan tutun da mağaza, ürün bilgilerine kadar pek çok konuda destek alabilirsiniz. Bershka markası kendi hedef kitlesinden bahsederken genellikle son trendleri takip eden, sosyal ağlar, müzik ve yeni teknolojiler ile ilgilenen genç kesim olduğunu, daha çok maceraperest insanlara hitap ettiğini söylemektedir. Günümüzde kendisini geliştirmeye devam eden bu marka son ürünlerini moda sezonlarının başlangıçlarında müşterileri ile buluşturmaya da devam etmektedir. Maceraperest müşteri portföyünü koruyarak satışa devam edeceği de aşikardır.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia