Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kültür ve Sanat > Kültür - Sanat > Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz? Genel kültür bilgileri..


Chicco Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

Genel kültür bilgileri..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Chicco Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
266

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2020, 19:46   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Chicco Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

Chicco Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

Chicco markası, bebeklere yönelik birçok farklı ürünü bulunan İtalyan Menşeili firmadır. Günümüzde bebeklere yönelik emzikler, kangurular, tekstil ürünleri, ayakkabılar ve çok çeşitli hijyen ürünleri üreten ünlü bir firma konumundaki Chicco’nun sektöre girişi ise ilaç sektörü ile olmuştur.



Chicco firması kurulmadan önce 1946 yılında İtalya’da Pietro Catelli tarafından Artsana adlı ilaç firması kuruldu. Bu firma kısa süre sonra büyük bir satış rakamına ulaştı ve pazar liderliği konumuna kadar yükseldi. Artsana sadece ilaç dağıtmıyordu, aynı zamanda ilaçta üretiyordu. Daha sonra firma sahibi Pietro Catelli’nin oğlu dünyaya geldi, Enrico isimli çocuğun lakabı ise Chicco idi. Yani günümüzde Chicco firması Pietro Catelli’nin oğlu olan Enrico’nun lakabından gelmektedir. İlaç sektöründen sonra 0-3 yaş arası bebeklere yönelik ürün ihtiyacı olduğu kanısına varan Catelli, 1958 yılında firmayı resmen kurmuş oldu. Chicco firmasını kuruluşundan çok kısa süre sonra da Artsana firmasında olduğu gibi pazar liderliğine yükseldi. İlk olarak İtalya’da kurulan firma daha sonra tüm dünyaya yayıldı ve hem İtalya hem de dünyada en çok aranan bebek ürünleri satan firmalardan biri konumuna yükseldi.

Günümüzde özellikle de 0 ile 3 yaş arasındaki bebeklere yönelik ürünler üreten firmanın başlıca ürünlerini sıralayacak olursak, kangurular, göğüs pompaları, biberonlar, biberon emzikleri, sterilazatörler, göğüs pedleri, aksesuarlar, bardaklar, tabaklar, çatal bıçaklar, yükseltici mama sandalyeleri, klasik mama sandalyeleri, farklı çeşitlerde bebek emzikleri, emzik klipsleri ve emzik zincirleri, banyo ve cilt bakım ürünleri, çamaşır deterjanları, yumuşatıcılar, ağız hijyen ürünleri, alt değiştirme ürünleri, banyo aksesuarları, pusetler, seyahat setleri, puset aksesuarları, uyku için gerekli ürünler, oyuncaklar, seyahat ürünleri, ayakkabılar ve tekstil ürünleri chicco firmasında bebeklere yönelik bulunabilecek ürünlerden bazılarıdır. Chicco firması ile iletişime geçmek için, sorularınızı ya da görüşlerinizi iletmeniz için firmaya ait iletişim bilgilerini sizlerle aşağıda paylaşıyoruz.



Chicco Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası:

+90 216 570 30 79 numarasından hergün 08 – 12 saatleri ile 13 – 17.30 saatleri arasında iletişim kurabilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:42.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia