Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Webmaster > Bilgisayar ve Donanım Forumları

Bilgisayar ve Donanım Forumları Bilgisayar ve donanımına dair her türlü bilgi, paylaşım, soru ve sorunun bulunduğu bölüm.


Yeni MacBook Air ve MacBook Pro'nun Çıkış Tarihiyle Alakalı Yeni Söylentiler Ortaya Ç

Bilgisayar ve donanımına dair her türlü bilgi, paylaşım, soru ve sorunun bulunduğu bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yeni MacBook Air ve MacBook Pro'nun Çıkış Tarihiyle Alakalı Yeni Söylentiler Ortaya Ç
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
180

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2022, 09:08   #1
Çevrimdışı
Arthur
Üyeliği durduruldu.
Arthur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Yeni MacBook Air ve MacBook Pro'nun Çıkış Tarihiyle Alakalı Yeni Söylentiler Ortaya Ç

Yeni MacBook Air ve MacBook Pro'nun Çıkış Tarihiyle Alakalı Yeni Söylentiler Ortaya Ç

Apple'ın tüm modelleri gibi, yepyeni bir tasarıma sahip olacağı söylenen yeni MacBook modelleri de merakla bekleniyor. Ortaya çıkan yeni söylentiler ise MacBook Air ve MacBook Pro için uzun bir süre daha bekleyeceğimiz yönünde.
Apple tarafından önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen iPhone 14 modelleriyle birlikte bir diğer merakla beklenen MacBook Air’le ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Biliyorsunuz ki Apple’ın tüm yeni modellerinde olduğu gibi MacBook Air’le ilgili de birçok söylenti var.

Yeni ortaya çıkan bazı söylentiler ise yeni MacBook Air’i bekleyenleri biraz üzebilir. 2021 yılının sonlarında veya bu yılın başlarında çıkması beklenen MacBook Air’in çıkış tarihinin ertlendiği söyleniyor. Gelin bu söylentilerin detaylarına ve nereden geldiğine bir göz atalım.

MacBook Air, 2023 yılına kadar bekleyebilir



Daha önce çıkan söylentiler MacBook Air’in 2021 sonunda veya bu yılın başlarında çıkacağı yönündeydi ancak hala kendisinden bir haber alınamıyor. Bu durumda yeni söylentileri beraberinde getirdi. Bloomberg’den Mark Gurman’ın söylediklerine göre Apple, tamamen yeni bir tasarıma sahip olacağı ve M2 yonga setiyle geleceği söylenen MacBook Air’i yakın bir tarihte piyasaya sürmeyi planlamıyor. Cihazın hala resmi bir piyasaya çıkış tarihi açıklanmaması da bu iddiaları doğrular nitelikte. Yine de Gurman, Apple’ın bir sürpriz yaparak kullanıcılarına MacBook Air’i 2022 yılının sonlarına doğru sunabileceğini ancak bu tarihin 2023’e kadar ertlenme olasılığının da yüksek olduğunu söylüyor.

Apple'ın yeni modelleriyle ilgili ortaya attığı ve doğru çıkan pek çok söylentiyle gündeme gelen bir diğer isim olan Ming-Chi Kuo da, cihazın çıkış tarihiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Kuo’ya göre, yeni MacBook Air’in üretimine 2022 yılının ikinci çeyreğinin sonlarında veya üçüncü çeyreğin başlarında başlanması durumunda cihazın Eylül ayında piyasaya sürüldüğünü görebiliriz.

MacBook Pro ile ilgili söylentiler de pek iç açıcı değil



Mark Gurman tarafından ortaya atılan bir başka bilgi de yeni MacBook Pro modelleriyle alakalı. Gurman’a göre Apple, 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerine yeni seride yer vermeyecek. Yine MacBook Air’le aynı kaderi paylaştığı düşünülen MacBook Pro’nun bu yıl içerisinde çıkması beklenmiyor.

Bu kadar kötü haberin ardından Gurman, M2 Pro ve M2 Max yonga setlerinin de gelecek yıl gelme olasılığının yüksek olduğunu ve bu yıl gelecek olan tek MacBook Pro’nun büyük olasılıkla 13 inç ekran ve M2 yonga setiyle geleceğini açıkladı. İddiaların büyük bir çoğunluğu ise 2022 yılının sonuna kadar M2 yonga setine sahip pek çok Mac modelinin piyasaya sürüleceği yönünde.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:40.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia