Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.


20 Ocak – 18 Şubat Güneş Kova Burcunda: Kemerlerinizi Bağlayın

Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
20 Ocak – 18 Şubat Güneş Kova Burcunda: Kemerlerinizi Bağlayın
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
504

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2021, 00:20   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
renkli 20 Ocak – 18 Şubat Güneş Kova Burcunda: Kemerlerinizi Bağlayın

20 Ocak – 18 Şubat Güneş Kova Burcunda: Kemerlerinizi Bağlayın


Geçtiğimiz salı günü meydana gelen Oğlak Yeniayı’nın etkileri devam ediyorken, Güneş Kova burcundaki yolculuğuna 20 Ocak’ta başlıyor. Göksel semboliklerin diliyle ocak ve şubat ayları dönüşümün ayak sesleri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanırken, devrim gibi yeniliklerle karşılaşacağız.

Bireysel olarak duygusal ve fiziksel önemli değişimlere başlarken, bu yeniliklerin olması için bazı bitişlerin olacağını da kabullenmemiz gerekiyor. Geçmişle gelecek arasında muhasebe yaparken, kadersel olaylar, müdahale edilemeyecek durumlarla karşılaşabiliriz.

Hem maddi hem manevi anlamda emin olduğumuz konular, değişimle güvenlik arzusu arasında sıkışarak yalpalanmamıza neden olabilir. Eyvah! deyip konuyu hemen kötüye yormak gerekmez; olacak olan sizi ileriye taşımak için gerekli rüzgârı yaşamınıza getirmesidir. Akışta kalmak, baskıları hemen def etmeye çalışmayıp biraz olduğu gibi kabul etmek yararımıza olacaktır.

Yeniayın ardından yaşanan Kova burcundaki gezegen yığılımı artık kış döneminin işaretçisi. Sert bir kış nihayet kapımızda.


Sert esen hava sadece hava koşullarında değil, global anlamda da ortaya çıkmaya hazır. Otorite konumundaki kişileri, politik figürleri, yöneticiler ve liderleri, bununla birlikte söylemlerini bu süreçte fazlasıyla konuşabiliriz.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişiyle birlikte Jüpiter, Satürn ve Merkür'le sırasıyla kavuşumu 24-25- 26 Ocak tarihlerine özellikle vurgu yapıyor. Ayrıca 20 Ocak Uranüs- Mars kavuşumunun gerçekleşeceği tarih olarak karşımıza çıkıyor. Hamal sabit yıldızı da devrede. Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştım, Amerika‘da çıkan olaylar göksel semboliklerin diliyle bitmiş değil. Yemin töreni ve sonrası isyankar, yenilikçi enerjiler şaha kalkabilir.

Kova stelyumu (dizilimi) zaten global anlamda özgüven patlamasıyla özgürlükçü davranışları ortaya çıkartacaktır. Bu durum halkın var olan sisteme karşı çıkması, halkın sokağa dökülmesi, çeşitli eylemler şeklinde kendini gösterebilir. Polis, askeri müdahaleler söz konusu olabilir. Şiddet, ölüm, suikastlar gündeme gelebilir, devlet düzenlerinde değişimler ortaya çıkabilir.


Ülkemizde muhalefetin söylemlerini, belediyelerle ilgili konuların tartışılmasına şahit olabiliriz. Açık düşmanlıklar, diplomatik sıkıntılar, hukuksal konularda değişimler ortaya çıkabilir. Ekonomik sistemlerde, para piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanırken, büyük şirketlerin iflasları ön plana çıkabilir. Depremler adına dünya üzerinde riskli bir dönemin başladığını söyleyebiliriz. Toprak hareketleri gökyüzünün diliyle büyük risk taşıyor.

Stresli ve krizlerle dolu bir süreçteyiz. Ancak güç, krizlerle başa çıktıkça zaferini kanıtlayacaktır.

OCAK SONUNA KADAR DİKKAT!

Ocak sonuna kadar ikili ilişkilerde beklentileri minimum seviyede tutmak gerekiyor. İsteklerinizin gerçekleşmesi için tutturmayın. Venüs ve Mars'ın sevmediği burçlardaki yolculuğu devam ederken duygusal ilişkilerde ayrılıklar meydana gelebilir. Eski konuların açılması, iyileşmeye yüz tutmuş yaraları yeniden kanatabilir. Önümüzdeki 2 hafta boyunca sakin hareket etmek gerekiyor. Kazalara karşı temkinli olun.

Sağlık ve huzur dilerim.


 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:58.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia