Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.


2021 Sizlere Neler Getirecek: Yükselen Terazi – Yay – Akrep

Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2021 Sizlere Neler Getirecek: Yükselen Terazi – Yay – Akrep
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
295

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Sürmenaj

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2021, 15:27   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart 2021 Sizlere Neler Getirecek: Yükselen Terazi – Yay – Akrep

2021 Sizlere Neler Getirecek: Yükselen Terazi – Yay – Akrep

2021 sizlere neler getirecek: Yükselen Terazi – Yay – Akrep

2021 Yükselen burç yorumlarına devam ediyoruz. Bugün Yükselen Terazi, Yükselen Akrep ve Yükselen Yay burçlarının genel yorumları sizlerle..


Neden yükselen burcumuza göre okuyoruz? Çünkü siz doğdunuz, nefes aldığınız anda doğu ufkunda yükselmekte olan burca yükselen burç diyoruz.

Yükselen burcun hesaplanabilmesi için doğum saatini biliyor olmak çok önemlidir. Bir doğum haritası 12 evden oluşur. Ama haritanın başladığı 1. ev (Yükselen burç) bizi biz yapan yerdir.

Bu durumda yorumları okurken öz burcunuzun değil yükselen burcunuzun etkileri öne çıkmaktadır.



Yükselen Terazi: Hedeflere doğru adım adım…
2021 Satürn ve Jüpiter’in Kova burcuna geçişi sosyal çevre, aşk, meşk, partner ilişkilerinde sizi değişime ve dönüşüme çağırıyor. Bu yılın sizler için ana teması aşk. Yeni deneyimler kazanacağınız bir yıla başlıyorsunuz. Satürn başlayan ya da devam eden her türlü ilişkiyi sınamaya geliyor.

Jüpiter'in getirdiği fırsatları bu yıl iyi değerlendirmekle birlikte Satürn ilişkiler adına sorumluluk almanızı isteyecek. Evliyseniz bu yıl çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Hamilelik haberleri gündeme gelebilir. Çocuklarınız varsa onların hayatlarındaki değişimlere dahil olabilir, sevinebilirsiniz.

Kişisel becerileriniz, yaratıcılığınız bu dönem artacaktır. Birçok Terazi çeşitli şanslarla karşılaşabilir. Sanatsal yeteneklerden kariyer de yaratabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilir, paranızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Buradaki anahtar kelime doğru adımlar olacaktır.

Gökyüzünde Uranüs- Satürn karelerinin etkin olduğu tarihlerde (17 Şubat- 15 Haziran- 24 Aralık) duygusal ilişkilerinizle ilgili müdahale edilemeyecek durumlar ortaya çıkabilir. Uranüs beklenmedik sürpriz olaylar, çocuklarınızın hayatındaki sınavları ön plana getirebilir. Ailevi sorunlar ya da sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Taşınma ve yer değişimleriyle birlikte alıştığınız düzeni bırakmak ve yeni bir düzen kurmak söz konusu olabilir. Çözülemeyen miras, mal, mülk konularınız nihayete erebilir.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter'in kısa süreli Balık burcu seyahatiyle meslek ve kariyer konularınız hareketlenecek. Yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, mutsuz olduğunuz bir iş yaşamınız varsa sorunlar daha da büyüyeceğinden ayrılıkları gündeme getirebilir. Sağlığınızla ilgili kronik rahatsızlıklara dair tedavi yoluna gidebilir, şifa bulabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili yenilikler ve değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

Yıl boyu Güneş ve Ay tutulmaları 3- 9.evlerinizi aydınlatacak. 2009- 2010 yıllarında yaşanmış önemli konular varsa aynısı olmasa da benzer durumlar yeniden hayatınıza gelebilir. Kardeşleriniz, yakın arkadaş, yakın akrabalarınızın yaşamında değişimler meydana gelirken, onların hayatlarındaki olaylara müdahil olabilirsiniz.

Ticari girişimlerde kendi işinizi kurmak ve geliştirmekle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim, sosyal medya konularında kendinizi geliştirebilir, başarı sağlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarından gelen iş ve fırsatlar, akademik konular ve eğitimler adına şanslar var. Hukuksal konular, davalar, mahkemeler konularında da sürüncemede olan durumlar sonuçlanabilir. Uzak yerlere özellikle yaz döneminde keyifli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz.

Yaşamın tadını çıkaracağınız bir 2021 dilerim.



Yükselen Yay: Yeniliği kucakla
2021 yeni başlangıçlarla etkisini gösteriyor. Yıl boyunca Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcundaki seyahati, size yenilikler, gelişimler ve planlarınızı gerçekleştirme konusunda yardımlar sunacaktır. Çevrenizden destek alacaksınız. Yeni olan her şeye karşı merak ve öğrenme duygunuz artacak.

Yazmak, çizmek, eğitimler anlamında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kitap yazmak, kişisel gelişim, bilim, teknoloji, eğitimler almak, eğitimler vermek, yeni bir dil öğrenmek gibi konularda şanslar yakalayabilirsiniz. Hayata karşı ilgi alanlarınız genişleyecektir. Ticari girişimlerde yenilikler, tanıtımlar, işinizi göstermek ve yaymak anlamında değişimler söz konusu olabilir.

Satürn'ün bu konularda sınavlarını pek tabii unutmamak gerek. İletişim sorunları, aldığınız kararları sorgulama hem kendinizi ifade etme hem karşı tarafı anlama gibi durumlarda gökyüzü sizi temkinli olmaya davet ediyor. Yine de yılın en şanslı olanaklarına sahip burçlardan biri sizsiniz.

13 Mayıs- 28 Temmuz arasında Jüpiter'in kısa süreli Balık burcu geçişi ailevi, yatırım ve mülk konularında yenilikler getirebilir. Yeni sözleşmeler, imzalar atabilir, yeni iş başlangıçları yapabilirsiniz. Maddi konularda adımlarınızı daha sağlamcı atmak isteyebilirsiniz. Ev alım satım mülk değişimleri yaparken, ailenizden maddi destek görebilirsiniz.

17 Şubat- 15 Haziran- 24 Aralık tarihlerinde gökyüzündeki Uranüs- Satürn kare açısı kardeşlerinizin, yakın arkadaşlarınızın, kuzen ve yakın akrabalarınızın hayatında bazı dönüşüm ve gerilimleri ortaya çıkartabilir. İş ve mesleki durum, çalışma koşulları, çalışma arkadaşları, iş girişimleri gibi konularda kontrol dışı bazı durumlar ortaya çıkabilir. Kazançlarınızı düzgün yönlendirin. Ruhsal anlamda bu dönem kendinizi depresif, agresif, kaygılı hissedebilirsiniz. Rutinlerinizde düzensizlikler, sağlık sorunları ön plana çıkabilir. Öğrenciyseniz eğitim konularında sıkıntılar yaşanabilir.

Bu yıl Güneş ve Ay tutulmaları, karmik etkiler taşıyan Ay düğümleri İkizler- Yay aksında olacağından kuşkusuz bu yıl sizin için önemli etkileri ortaya çıkartacaktır. 2002 yılını gözden geçirin, eğer o tarihte hayatınızda önemli olaylar yaşadıysanız aynısı olmasa da benzer durumları yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs'taki Ay tutulması ve 4 Aralık'taki Güneş tutulması sizin burcunuzda gerçekleşecek. Maddi konularda rahatlayabilir, çeşitli seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Duygu dünyasında kimilerinize değişimler, duygusal ilişkilerinizde ayrılıklar, sonlanmalar gündeme gelirken, kimilerine de yeni ilişki kapıları açılabilir. Yılın ikinci yarısında fiziksel görüntünüzde, imajınızda değişimler yapabilirsiniz.

Mutlu yıllar.



Yükselen Akrep: Düzen değişimlerine hazır olun

Satürn ve Jüpiter’in Kova burcundaki hareketi yıl genelinde özel hayatınız duygusal dünyanız aileniz, ebeveynleriniz, yuvanız konularını ön plana çıkartacak.

Jüpiter yuva kurmak, evlenmek, gibi konularda şanslar getirirken, Satürn bazı sorumlulukları omuzlarınıza yükleyebilir. Gayrimenkul alabilir, taşınabilirsiniz. Evinizde yenilikler, tadilat, tamirat konuları gündeme gelebilir. Yaşamınızı düzenlemek, düzene oturtmak, dağınık giden durumları toparlamak bu yıl oldukça önemli. Göksel sembolikler ebeveynlerle ilgili sorumluluklara da ışık tutabilir. Kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilir, kendi işinizi kurabilir, yönetebilir, kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

14 Mayıs- 28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter'in Balık burcu yolculuğu sürpriz hamilelikler, çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelerin yaşandığı durumlar ortaya çıkarabilir. Maddi manevi bazı şanslar elde edebilir, yeni ortaklıklara başlayabilirsiniz.

Uranüs- Satürn kare açısı yıl boyunca ancak özellikle 17 Şubat- 15 Haziran- 24 Aralık tarihlerine dikkat çekiyor. Gökyüzünde global olduğu kadar bireysel hayatları etkileyecek bir gökyüzü kombinasyonuyla karşı karşıya kalacağız. İş birlikleri, ikili ilişkiler, evlilik, duygusal dünyanız, ani yer değişimleri, ev değişimleri, ani evlilik ve boşanma konusunda kontrol dışı durumlar ortaya çıkabilir. Bu açı ebeveyn boşanmalarını da gündeme getirebilir. Yuvanızda artan sorumluluklar baskı yaratabilir. Yıl genelinde hem kendi sağlığınıza hem de ailenizin sağlığına dikkat edin. Dolaşım problemleri, tansiyon, vertigo gibi nörolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabilir, temkinli olun.

2021 karmik düğümlerin ve Güneş, Ay tutulmalarının İkizler – Yay hattında gerçekleşmesiyle özellikle yılın ikinci yarısında maddi konuların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Kredi almak, alacak verecek, ev alım-satım, kiralama gibi kazanç kapılarını sizlere aralayabilir. Birikimlerinizi değerlendirin ve mümkünse bu yıl borçtan uzak durmaya çalışın. Finansal yatırımlarda temkinli hareket ederek riskli davranışlardan kaçının. Ani masrafların çıkma ihtimaline karşı harcamalarınızı kontrol altına alın.

Akışta, huzurla yolculuk edeceğiniz bir yıl dilerim.


Zeytin bunu beğendi.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:09.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia