Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.


Mart 2023 Astroloji Takvimi

Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mart 2023 Astroloji Takvimi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
177

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2023, 08:57   #1
Çevrimdışı
sırçafanus
sırçafanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
not Mart 2023 Astroloji Takvimi

Mart 2023 Astroloji Takvimi


Mart 2023 Astroloji Takvimi: Gökyüzü Neler Söylüyor?

Mart ayı son yıllarda tanık olduğumuz en önemli gezegen transitlerine ev sahipliği yapacak. En son 1798 yılında aynı noktaya gelen Plüton 23 Mart 2023’te Kova burcuna geçiş yapıyor, 11 Haziran 2023’e kadar bu burçta kalacak. Plüton Kova burcunda 2024 sonu itibariyle asıl yolculuğuna başlayacak ancak bu geçiş dönemini de yeni bir çağın fragmanı olarak nitelendirebiliriz. Plüton Kova süreci hümanizm, eşitlik, insan hakları, teknolojinin üstünlüğünü simgeler. Bu sebeple otoriter, dogmatik ve zorba sistemler, yıkıcı kapitalist düzende ciddi tetiklemeler, insan hakları ve adalet adına kitlesel tepkiler artacaktır.

Bir diğer önemli konu da 7 Mart 2023’te Satürn Balık burcuna geçecek. Satürn 2020 yılından beri Kova burcundaydı, birçok zorlu olayın göstergesi oldu. Satürn’ün Balık burcuna geçişi inanç sistemleri, kitlesel bilinç, hayaller ve beklentiler üzerinde ciddi bir yapılandırma gerçekleşecek. Ülkemizin haritasında da düzenle ilgili ciddi tesirleri söz konusu olacak.

Satürn 14 Şubat 2026’a kadar bu burçta kalacak. Ay içerisinde Merkür, Mars ve Venüs de burç değiştiriyor, önemli dolunay ve yeniaylar da sahnede. Özetle Mart için her açıdan büyük bir değişim ve dönüşüm ayı diyebiliriz.

Merkür 3 Mart 2023’te Balık burcuna geçiş yapacak. İletişim, anlaşma, düşünce ve öğrenme tarzımızı sembolize eden Merkür en yaratıcı, ruhsal ve bir yandan kararsız formunda. Bu evrede yaratıcılık ve ilham duygumuz artar, olaylara daha ruhsal, derin ve çok boyutlu bakabiliriz. Ancak bir yandan da aşırı duygusallık, gelgitler ve kurban psikolojisi de görülebilir. Transit boyunca aşırı depresif ortam ve kaynaklarla araya mesafe koymakta fayda vardır.

Merkür 19 Mart 2023’e kadar bu burçta seyahat edecek.

7 Mart 2023 saat 15:41’de Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay anında Güneş-Mars-Ay T-Kare sert açısı etkin. Bu da oldukça gerilimli bir tesirin bizi beklediğini gösteriyor. Agresyon tavan yapabilir, sivri demeçler yükselebilir. Ruh halinin gel-gitli olabileceği bu süreçte kendimizi bir şeye kaptırıp salmak yerine kontrolde kalmak önemli olacaktır. Ancak aşırı detaylar içinde takıntılı bir şekilde boğulma riskine de dikkat etmeliyiz. Dolunay anında Ay-Lilith kavuşumu ilişkilerde hırs, saplantı ve kıskançlık konularına dair bizi uyarmakta. Makro açıdan bakarsak eğer dolunay hali hazırda devam eden depremleri tetikleyebilir ancak şiddeti orta diyebiliriz. Asıl seçim süreci, hükümet-muhalefet arasındaki ilişki, toplumsal kutuplaşma gibi konularda oldukça sert tesirler beraberinde geliyor. Plüton da 29 derece Oğlak burcunda olduğu için “Bu kadarı da olmaz” diyen haberler ve skandallar duyabiliriz. Yeniay +-7 gün etkili.

7 Mart 2023’te Satürn Balık burcuna geçiş yapıyor. Dolunaydan hemen sonra gerçekleşen bu geçiş uzun vadeli bir etki. Satürn 2020’den beri Kova ve sabit burçta yerleşimleri olan kişileri çok sert bir şekilde zorladı, buna ülkemiz haritası da dahil. Satürn Balık burcunda inançlar konusunda ciddi bir yapılandırmayı beraberinde getirecek. Dini sömürüler, inanç ticareti; astroloji ve diğer ruhsal disiplinlerin kötüye kullanılması gibi konularda üç yıl sürecek çok sert bir geçiş süreci bizleri beklemekte. İnsanların iyi niyetini kullanan, inanç ve hayallerini suistimal eden, bundan gelir ve güç kazanan kişiler ciddi şekilde duvara toslayabilir.

Bireysel düzlemde hangi konuda “uykuya” dalmışsak eğer sur borusu çalacaktır.

Bu pek yumuşak bir etki değildir, eğer bir konuda kendimizi kandırıyor veya gönüllü kurban rolüne soyunmuşsak eğer soğuk duş etkisi ile uyanabiliriz. Transit sürecinde inançlarımızı, hayata bakışımızı, bütünlük ve birlik bilincine dair önemli sorgulamalar yapabilir, hayata dair yeni bir bakış açısı kazanabiliriz. Satürn 14 Şubat 2026’ya kadar bu burçta kalacak.

17 Mart 2023’te Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Venüs yönettiği Boğa burcundayken kurulan ikili ilişkiler ve ortaklıklar sağlam temellere oturmaya meyillidir. Belirsizliklerden ziyade eli yüzü düzgün ilişkilerin oluşmasına çok daha meyilli bir etkileşim söz konusudur. Sadakat ve bağlılık bu dönemde anahtar kelimedir ilişkilerde; nitekim haritanızdaki etkilere göre de bu konuda sizi tatmin etmeyen bir ilişkiniz varsa tutulmaların da etkisiyle yollar hızla ayrılabilir. Sağlam ilişkiler kalıcı olarak yapılanır ve güçlenir. Finansal konularda doğru ve hesaplanmış adımlar atıldığı takdirde bereket ve kazanç söz konusudur. Bu dönem toprak almak, tarım yapmak, kişisel bakım ve doğal ürünlere odaklanmak ekstra kar getirebilir. Venüs 11 Nisan 2023’e kadar bu burçta kalacak.

Merkür 19 Mart 2023’te Koç burcuna geçiş yapacak. Merkür zodyağın başına geri dönüyor. Merkür bu burçta sivri, net ve dobra iletişim tarzını temsil eder. Bu süreçte ülke gündeminde de demeçlerin son derece sertleşeceği adeta kılıçların havada uçuşacağı bir döneme adım atıyoruz. Bireysel düzlemde de içimizde tuttuklarımız hızla dışa dökülebilir. Girişimler için de iyi planlandığı takdirde olumlu bir zamandır. Agresyon, dürtüsellik ve düşünülmemiş söylemlere karşı ekstra dikkatli olunmasında fayda vardır. Merkür 3 Nisan 2023’e kadar bu burçta kalacak.

Güneş 21 Mart 2023’te Koç burcuna geçiş yapacak. Astrolojik açıdan yeni bir döngü başlıyor ve ilkbahar ekinoksu gerçekleşiyor. Umarım bu yeni döngü, tıpkı gece ve gündüz süresinin eşitlenmesi gibi herkese denge ve bütünlük getirir. Güneş Koç burcundayken bireysellik ve kararlılık artar. Ne istediğimize karar vermek ve hayata geçirme arzusu daha ön plana çıkacaktır. Tüm Koçların doğum günü kutlu olsun yeni yaşınız size güzellikler getirsin. Güneş 20 Nisan 2023’e kadar bu burçta kalacak.

21 Mart 2023 saat 20:23’te Koç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Esasen Koç döngüsüne girerek bir sonraki ayın konusu olan 20 Nisan 2023’te gerçekleşecek Koç burcundaki Güneş tutulmasına hazırlanıyoruz. Yeniay anında son derece patlayıcı, hareketli ve agresif bir enerji bizleri beklemekte. Zira Güneş-Ay-Mars arasında yine sert açı var. Bu dönem muhtemelen her kafadan bir ses çıkarken, zaman zaman kafa karışıkları gündeme gelebilir. Bu yeniay majör deprem getiren bir doğaya sahip değil ancak agresyon, ufak şeylerden olayların çok büyümesi, sivri ve yıkıcı söylemler gündemi kaplayabilir. Sinirlere hakim olmak bu süreçte önemlidir. Diğer yandan bir şeyleri iyi hesaplayıp başlatmak, uzun zamandır istediğimiz bir konuyu ele almak, kişisel girişimler gibi konular için yeniaydan 3 gün sonrası itibariyle harekete geçmek avantaj getirecektir. Yeniay +-7 gün etkili.

23 Mart 2023’te Plüton Kova burcuna geçiyor. Yılın hatta son yılların en önemli transiti bu dersem abartı olmaz. Plüton Kova burcunda 2024 sonu itibariyle asıl yolculuğuna başlayacak ancak bu geçiş dönemini de yeni bir çağın fragmanı olarak nitelendirebiliriz. Plüton Kova süreci hümanizm, eşitlik, insan hakları, teknolojinin üstünlüğünü simgeler. Bu sebeple otoriter, dogmatik ve zorba sistemler, yıkıcı kapitalist düzende ciddi tetiklemeler, insan hakları ve adalet adına kitlesel tepkiler artacaktır. Bireysel düzlemde ise ezberlerimizi bozmak zorunda olduğumuz bir döneme giriyoruz. Kişisel alan ve özgürlüğümüzü alma vakti geldi diyebiliriz. Zincirlerle kalmak isteyen, bir duygu veya kişinin kölesi olanlar için zorlayıcı tesirler devrede. Ayrıca bu süreçte yeni ve güncel olanla bağımızı arttırmamız, yeni şeyler öğrenmemiz, teknoloji kullanma hakimiyetimizi arttırmamız önemlidir. Plüton Kova dönemi “gelecek” demektir bu yüzden geçmişe saplanmak ciddi blokajlar oluşturabilir. Plüton 11 Haziran 2023’e kadar bu burçta kalacak ve sonra tekrar retro hareket ile Oğlak burcuna dönecek.

25 Mart 2023’te Mars Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Üzerimizde rehavet hissedebileceğimiz, cesur olmamız gereken yerde duygularımızın bizi frenleyebileceği bir süreç geçirebiliriz. Doğru yerde doğru tepkiler vermekte zorlanabiliriz. Duygular eylemlerimize yön verecektir. Bu süreçte duyguların tutsağı olmak yerine duygularımızı doğru şeylere kanalize edersek büyük ve unutulmayacak başarılara imza atmak mümkündür. Aile hayatı, ev koşulları ve emlak/gayrimenkul sektörleri sık sık ilgilenebileceğimiz temalar arasında olabilir. Ayrıca vatan, sınırlar ve savunma konuları ön plana çıkabilir. Milli değerler ve hamaset edebiyatı üzerinden gündem saptırma çabası görülebilir. Bu geçiş askeri operasyonları da gösterir. Mars 20 Mayıs 2023’e kadar bu burçta kalacak.

2 Mart 2023 / Venüs-Jüpiter Kavuşumu: Bu açı kalıbı iki iyicil gezegenin güçlerini birleştirmesini sembolize eder. Bir konuda inisiyatif alarak maddi manevi kazanımlar sağlamak mümkündür. Ezber bozmak, yeni bir şey denemek asıl iyileşme ve bereketi getirebilecektir. Sadece açı kalıbının doğası gereği aşırı ısrar, dik başlılık ve sabırsızlık işleri daha karmaşık hale getirebilir, dikkat. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

2 Mart 2023 / Merkür-Satürn Kavuşumu: Açı kalıbı ciddiyet ve kararlılıkla tesir yaratmakla alakalıdır. Bu iki gezegen Kova burcunda kavuşum gerçekleştirdiği için farklılık ve çoğulcu olma teması ön plana çıkar. Farklı olmak ve kalıp dışı düşünmek güzeldir, ancak sırf karşı çıkmak için de aykırı olmaktan kaçınmak gerekir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

3 Mart 2023 / Merkür Balık Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

3 Mart 2023 / Venüs-Chiron Kavuşumu: Kavuşum açı nötr doğada olduğu için zorlu halinde duygusal yaralanmalara açıklık veren bu açı kalıbını olumlu kullanmanın en iyi yolu içimizdeki şefkati kendimize yöneltmektirAçının etkili olduğu dönemde ani ve sivri demeçler, patlatıcı duygulara karşı ekstra dikkat etmekte fayda vardır. Zira anlık tepkiler uzun vadeli krizleri tetikleyebilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

6 Mart 2023 / Güneş-Uranüs Altmışlığı: Yaşam enerjimizin karşılaşılan olaylar vesilesiyle yön değiştirmesi mümkün. Artık farklı ve yeni olanı denemek isteyebiliriz. Yaratıcılık, kalıp dışı olanı düşünmek ve uygulamak mümkündür. Dinamik, yaratıcı ve üretkenliği arttıran bir tesirdir. Ruhumuzu istersek daha özgür kılabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

7 Mart 2023 / Başak Burcunda Dolunay: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir. +- 7 gün etkili.

7 Mart 2023 / Satürn Balık Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

11 Mart 2023 / Venüs-Mars Altmışlığı: İkili ilişkilerde dengeyi bulma ve sorunları çözme şansı söz konusu. Temeli güçlü ilişkilerde problemler masaya yatırılıp geride bırakılması konusunda önemli bir adım atılabilir. Sevdiğimiz bir işe emek verip odaklanırsak kalıcı ve hayırlı sonuçlar alabiliriz. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

12 Mart 2023 / Merkür-Uranüs Altmışlığı: Yaratıcılığı körükleyerek zihinsel aktiviteyi arttıran bu açı kalıbı her türlü iş başvurusu, iş kurma, mülakat, önemli sunum ve toplantılar için ideal. Yeni bir eğitime başlamak adına da harika bir etkileşim. Sorunlara hızla ve yaratıcı bir şekilde çözüm bulunabilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

12 Mart 2023 / Jüpiter-Chiron Kavuşumu: Önemli bir açı kalıbı olan bu etki en yüksek oktavda şifa ve iyileşmeyi semboli ettiği gibi bazen derin yaraları da simgeler. Acı olaylardan dahi olumlu şeyler oluşturmak mümkündür. Bu açı kalıbı geçmiş zor deneyimlerimizden ilham alarak daha sağlıklı bir gelecek kurabilme gücüyle de alakalıdır. Finans konular, yatırım ve girişimlerde büyük riskler almamakta fayda vardır. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

15 Mart 2023 / Mars-Neptün Karesi: Davranışlarımız ve taleplerimizle yanlış algı oluşturmamaya dikkat etmeliyiz. İdeallerimiz ve çabaladığımız şeyler arasında tezatlıklar olduğunu fark edebiliriz. Boşa kürek çekme riski verir. Bir şeyler tökezliyorsa, ısrarla olmuyorsa bırakmak faydalıdır. Bir anlık duygu ile hayata geçirilen eylemlerde yanılgıya düşme riski yüksektir. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

16 Mart 2023 / Merkür-Neptün Kavuşumu: Özellikle bu açı kalıbı en güçlü olanlardan biri ve tüm çalışmalar için değerlendirilebilir. Hayal gücümüz çok yüksek çalışabilir, sanatsal ve yaratıcı üretime açık olabiliriz, ilham perileri adeta bizim için mesai yapabilir. Sadece dalgınlık, unutkanlık görülebileceğinden her şeyi not alıp, ajandayla ilerlemekte fayda var. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

16 Mart 2023 / Güneş-Mars Karesi: Bu açı kalıbı ani patlayan agresyon, sert ifadeler ve suçlamaları beraberinde getirebilir. Kendimizi ve öfkemizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Sonradan pişman olabileceğimiz şeyler söylemekten kaçınmalı, dediklerimizi mutlaka birkaç kere düşünmeliyiz. Eril figürler, otorite makamlarıyla çatışmalar söz konusu olabilir. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

16 Mart 2023 / Venüs-Plüton Karesi: İlişkilerde kontrol takıntısı, kıskançlık ve saplantı kaynaklı sorunlar artabilir. Platonik, imkânsız aşklara meyil riski veya bir şeyin olmayacağını kabul edememe durumu görülebilir dikkat. Sert yüzleşmeler yaşanabilir. Kazanç ve iktidar hırsı da uçlara gidebilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

17 Mart 2023 / Venüs Boğa Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

17 Mart 2023 / Merkür-Mars Karesi: Kavgacı, haddini aşan ve sivri dilli bir tarz gündeme gelebilir. İstemeden dahi olsa kontrolden çıkmak ve kalp kırmak mümkün. Yazılı veya sözlü iletişimin dozunun çok iyi ayarlanması önemli. Bir cümle bir anda kişinin hayatını tepetaklak edebilir. Kavgacı kişileri muhatap almamak ve tahriklerine kapılmamakta fayda var. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

17 Mart 2023 / Güneş-Merkür Kavuşumu: Kendimizi doğrudan ifade edebileceğimiz bu açı kalıbı içimizdekileri dile getirmeyi destekler. Önemli yazışma, konuşma ve anlaşmalar adına ideal bir tesirdir. Söylemlerimizin egomuzun gölgesinde kalmamasına dikkat etmeliyiz. Analitik düşünerek süregelen bir sorunu çözmemiz mümkündür. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

18 Mart 2023 / Venüs-Satürn Altmışlığı: Bu pozitif açı kalıbı sağlam ve ciddi ilişkiler kurmak adına destekleyicidir. İlişkileri olgunluk, sağduyu ve anlayışla ele almak faydalı olacaktır. Çocuksu tavırlar yerine olgun yaklaşım önemlidir. Eğer doğru adımlar atılırsa bu açı kalıbı bir ilişkinin boyut atlaması ve köklenmesini simgeler. Diğer yandan mantıklı ve iyi çalışılmış yatırımlardan kazanç sağlamak da mümkündür. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

19 Mart 2023 / Merkür-Plüton Altmışlığı: Sözlerimizle etki alanımızı genişletebilir, güçlü duruş sergileyerek dikkatleri toplayabiliriz. Mülakat ve iş görüşmeleri için açı değerlendirilebilir. Oraya koyacağımız fikirler bizi öne çıkarabilir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

19 Mart 2023 / Merkür Koç Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

20 Mart 2023 / Venüs-KAD Kavuşumu: Bu iyicil açı kalıbı duygusal konularda beklenmedik keyifli sürprizleri beraberinde getirebilir. Yeni flört ve çekimler söz konusu olabilir. Ayrıca birlikte başarmak, ekip çalışmaları için çok uygundur. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

20 Mart 2023 / Güneş-Plüton Altmışlığı: Bu açı kalıbı özellikle güçlü destekler almak, nüfuz etmek ve olumlu intiba oluşturmak adına destekleyicidir. Kariyer başta olmak üzere önemli görüşmeler ve yazışmalar, iş kararları için değerlendirilebilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.

21 Mart 2021 / Güneş Koç Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

21 Mart 2023 / Koç Burcunda Yeniay: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir. +- 7 gün etkili.

23 Mart 2023 / Plüton Kova Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

25 Mart 2023 / Mars Yengeç Burcunda: Açıklaması ilk bölümde belirtilmiştir.

26 Mart 2023 / Merkür-Chiron Kavuşumu: Egomuzun oldukça hassas olacağı bu dönemde geçmiş ve şimdi iç içe geçebilir. Özellikle tüm insan ilişkilerinde geçmişe dayalı olumsuz referanslarla karar verme eğilimimiz artabilir. Bu açı kalıbı her türlü ibadet ve ruhsal şifa çalışması için idealdir. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

28 Mart 2023 / Merkür-Jüpiter Kavuşumu: Ticari anlamda son derece etkili bir açı kalıbı. Her türlü finansal işlem, iş kurma, yatırım, alım satım gibi konular adına destekleyici. Özellikle online yatırım ve dijital paralar gibi konularda avantaj getirebilir. Bir eğitime katılmak, tez, roman yazmak gibi konular adına da harika bir etkileşim. Açı kalıbı +-3 gün etkili.

30 Mart 2023 / Mars-Satürn Üçgeni: İki zorlu gezegenin en güzel ortaklıklarından biri. Bu açı kalıbı İkizler-Kova burçları arasında gerçekleşecek. Fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek, teoriden pratiğine başarıyla geçmek adına harika bir etkileşim. Sabır ve disiplinle ele aldığımız bir işi yeterli eforu gösterdiğimiz takdirde başarıyla sonuçlandırabilir, emeklerimizin karşılığını alabiliriz. Açı kalıbı +-7 gün etkili.

31 Mart 2023 / Venüs-Uranüs Kavuşumu: Bu açı kalıbı da kavuşum açısı ve bu sebeple nötr durumda. Beklenmedik çok önemli duygusal konular başta olmak üzere insan ilişkilerinde haber alabilirsiniz. Duygusal konularda sürprizlere açık olmak lazım. Makroda kadınların daha fazla ses çıkarması, haklarını savunması gibi eylemler giderek artabilir. Açı kalıbı +-5 gün etkili.








Sağlıklı ve umutlu bir ay dileğiyle,
Merve Çubuktepe


 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:36.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia