Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Aşka Dair

Aşka Dair Aşka dair şiirler, anlamlı yazılar..


Bir erkek kadına sarıldığında ne olur?

Aşka dair şiirler, anlamlı yazılar..



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bir erkek kadına sarıldığında ne olur?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
199

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Eski 20 Ekim 2024, 13:31   #1
Çevrimdışı
Madeleine
Madeleine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Bir erkek kadına sarıldığında ne olur?

Bir erkek kadına sarıldığında ne olur?

Yazar David Tumarinson, samimi bir kucaklaşma esnasında yaşananları çok güzel bir şekilde tanımlıyor.



Sevdiğiniz kadına daha sık sarılın. Onu, çemberinizin merkezine yerleştirin. Sevginizin ne kadar müşfik ve ne kadar hissi olabileceğini göstererek değer verin ona. Yalnızca sevin onu – bunu istiyor, tıpkı sizin gibi.


“Bir erkek, sessizce arkasından yaklaşıp bir kadını kucakladığında, bir çemberi kapatır. Kendi çemberini ve kadının çemberini. Bunlar, şefkatin, sıcaklığın ve korumanın çemberleridir. Ve kadını, bu tutku dolu çemberin tam ortasına yerleştirir. Böylelikle istemsiz bir şekilde, o anın içerisinde, evreninin merkezi olduğunu gösterir. Bir erkek, bir kadına sessizce sarılıyor. Kadın da sessizliği koruyor. Bu sıcak ve huzur dolu ellerden yayılan sıcaklık dalgalarını hissediyor.

“Bir erkek, bir kadını kucakladığında, kadın, kanatları varmış gibi hisseder, uçabileceğini düşünür. Bu aşk çemberi, sakin ve sıcaktır. Bu sessiz şefkat, bir fincan çayın içerisindeki küp şeker gibi eritir onu. İçin için yanan bu çemberin içinde duran kadın kimdir şu an?


“Bir kadın mı, yoksa bir kız çocuğu mu? Seviliyor mu, yoksa seviyor mu? Kadının omuzlarında sessizliği getiren hafif bir battaniye mi var, düşüncelerini erkekten gizleyen…yoksa bu özel çemberin içerisinde hiçbir şey gizli kalamıyor mu? Ne de olsa, yalnızca sarılıyor kadına, onu soğuk ve yalnız dünyadan koruyarak. Ama onun kolları, sıcak ve rahat. Bu kollar, onun koruması ve huzuru. Bir kadının habersizce aradığı, beklediği ve umduğu her şey…”






İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Eski 20 Ekim 2024, 13:46   #2
Çevrimdışı
Passed
Passed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Bir erkek kadına sarıldığında ne olur?

Kimyası bozulur...

Bana bahşedilenler size vereceğim sadakalardır..
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 07:36.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum