Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2021, 04:54   #16
Leydihan
Üyeliği durduruldu.
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: İyi Dostlar Biriktirdim Hepsi Ailem Oldu.

Alıntı:
Sürmenaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok haklısın canım. Ben de bazen kırık kalbimi kesip atacak kadar sıkılıyorum. Umarım hepimiz için hayat bize güzel yüzünü gösterir. Düşüncelerin için teşekkürler canım.

Teşekkür ederim Sindy. Hayata 1-0 yenik başladığım için hep sondan tekrar başlıyorum, bazen çok ağır gelse de pes etmiyorum tabii. Güzel düşüncelerin teşekkür ederim canım.

Bir süre öncesi zor yolculuktan dönemiyor gibiydim. Neşem her geçen gün daha da azalıyordu. Eskisinden daha iyi olamıyorum çabalıyorum diyeyim. Küllerinden şarkısını çok severim. Benim de böyle motive edici sözlere ihtiyaç duyduğumda kişisel gelişim kitaplarını karıştırıyorum Şebnem Ferah'ın anlamlı şarkılarını dinliyorum. İyi dostlar (sizler) ve ailem olmasaydı, ne olurdum düşünemiyorum bile. Başlığa o yüzden Şebnem Ferah'ın Sigara şarkısındaki cümleyi alıntıladım. Size gelince tabi desteği esirgemeyeceğim. Dertlerimi paylaşamayan biriyim ondan da dışarıdan mutlu profil vermişimdir. (:
Aslında mutlu profili olan kişilere daha dikkat etmek lazım. Çevrelerini mutlu ederken, mutsuz enerjilerini alıyorlar ve depresyona sürükleniyorlar. Benimle herşeyini paylaşabilirsin. 7\24 arayabilirsin. Numaram 0 900 910.. son numaraları özel mesajla..glfjgblfk