Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2021, 02:33   #11
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: İyi Dostlar Biriktirdim Hepsi Ailem Oldu.

Alıntı:
DieseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu hayatta her zaman bir çok şeyin çözümü vardır her ne kadar eski düzenini sağlayamasan da düzlüğe çıkabilmen için bir çok çözüm var. Emin ol bu hayatta hiç bir zaman kendi canına kıymaya dahi değmez, Sağlık personeliyim emin ol ki gün içerisinde gördüğüm vakaları gördükçe bu hayatta kendi canına kıyabilecek kadar çaresiz bir hayat değil. İntihar vakaları çok geliyor ailelerini görüyorum çaresizliklerini görüyorum vs. vs. Daha nicelerini otopsiler vs. emin ol yaşadıklarımı ve gördüklerimi görsen kendi canına kıymadan önce bin kez düşünürsün. İflas mı ettin yılma çalış asgari ücret ile mi çalış asgari ücretin yarısı mı çalış emin ol alnının teri ile çalıştığında mücadele ettiğinde hayata bağlı kaldığına bir kez daha şükür edeceksin.
Sigara içen birisine onkoloji servisini gezdirmek gibi birşey intihar edenleri görüp yaşama tutunmaya çalışmak..
Haberlerde görüyoruz bunları ve her birine hak veriyorum.
Birileri mal mülk içinde yüzerken benim askeri ücretle kıt kanaat geçinmek zorunda bırakanlar utansın. Niye biz şükür etmek zorunda kalıyoruz ki. Züğürt tesellisini neden bizlere yaptırıyorlar. İşte bu teselliler sayesinde biz gençler her geçen gün bunalıma sürükleniyoruz. Sevdiklerim olmasa bir dakika bile düşünmezdim.
Bazı intiharlar vardır ki derinden ve sessizdir. Kimseye hissettirmeden intihar edersin. Laftır sadece şükürler..Sahte maskeler takmaktır.