Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2021, 22:44   #7
Çevrimdışı
Kuzey
Kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Halk Tv'ye 'türban' Faturası

Alıntı:
Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bunu hakaret yada küfür olarak görmüyorum. Çünkü çok defalar türbanlıların ellerinde "Şeriat" pankartlarını gördük.

Bu ülkede türban yanlıları tarafından mağdur edilen çok insan var. Benim "Eşin başını kapatmazsa sana müdür yardımcılığı yaptırmayız." diye tehdit edilen müdür yardımcısı arkadaşım var.

Bir zamanlar CHP'nin meşhur bir lafı vardı "Türkiye'yi İran'a çeviriyorlar." şeklinde. O zamanlar abartıyorlar diyordum. Şimdi durumu görüyorum. Başı kapalı olmayan bayanlar, eşinin başı kapalı olmayan erkekler baskı görüyor.

Normalde başını kapatmayan bazı kadınlar sırf iş bulabilmek için başını kapatmaya başladılar. Başını kapatmayana artık iş yok.

Bir de benim yaşadığım bir olay var. Müdürler her sene sicil notu verirler. Ben gömlek ve ceket giymediğim için; kılık kıyafetten not kırıldı ama kapalı bayanlardan kılık kıyafetten not kırılmadı. Sonuçta onlarınki de yönetmeliğe aykırı, benimki de...

Bu ülkede türban dini simgeden daha fazlası, AKP'lilerin üniforması...
Anlattığın şey çok doğru abi.
Bu kapatma olayı torpil gibi görebiliriz veya geri kafalılık diyeceğim ama bunun geri kafaligiyla alakalı bir şey değil bu daha çok yandaşlık bu karaktersizliktir..
Herkesin dini kendisine herhangi bir kişi senin oruç tuttuğunu namaz kıldığını bilmek zorunda değil, ne denir ki abi bilmiyorum.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.