Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2021, 15:40   #1
Çevrimdışı
Zeytin

#Hayırlısıbegülüm#

Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Giysi alışverişi yaparken nelere dikkat etmeliyiz

Giysi alışverişi yaparken nelere dikkat etmeliyiz

Kıyafet alışverişi yaparken doğru seçimler yapmanızı sağlayacak, paranızın boşa harcanmasını önleyecek alışveriş tüyoları haberimizde!

binlerce lirayı giysi alışverişinde harcıyoruz. Özellikle bir sene moda olan kıyafetleri gelecek sene demode olarak tanımlandığını görebiliyoruz. Bu durum paramızı boşa harcadığımız düşüncesinin oluşmasına da yol açıyor. Peki daha sonraki yıllarda harcadığımız paradan pişman olmamak için nelere dikkat etmeli? İşte asla para harcanmaması gereken moda trendle

TEK SEFERLİK GİYSİLER

Düğün, nişan ya da mezuniyet için muhteşem görünümlü, pahalı bir 'abiye' satın almaktan daha kötü bir şey yoktur. Çünkü abiye türündeki parçalar bir kereden fazla giyilmez. Bu da verdiğiniz onca paranın dolapta beklemesi demek. Özel günler için daha uygun fiyatlı ve üzerinde oynama yapabileceğiniz parçalar satın almalısınız. Bu şekilde o parçanın formunu değiştirerek birden fazla defa giyme şansı yakalayabilirsiniz.

UCUZ ÜRÜNLERE ALDANMAYIN

Alışverişte yapılan en büyük hataların başında çekirdek bir dolap oluşturmak isterken yapılan yanlış alışveriş gelir. Uygun fiyatlı diye bir tişörtüm 5 farklı rengini almak ya da jean pantolonun birçok çeşidini almak size "Ucuza bir sürü parça aldım" diye düşündürse de konu uzun vadede hiç de öyle değil.

NEONLARA VEDA EDİN

Hızla moda olup hızla yok olan moda trendlerinden biri kesinlikle neon parçalar. Neon renkleri ve parçaları çok seviyor olabilirsiniz ancak trendin çok hızlı yok olduğunu ve bu parçalara uzun vadeli giyemeyeceğinizi unutmamalısınız. Ofiste ya da markette kaç kere neon kombin gördünüz? Muhtemelen hiç ya da birkaç kez. Doyasıya giyemeyeceğiniz bir şeye para harcamak sizce de gereksiz değil mi?

DESENLERİN MODASI ÇABUK GEÇER

Her yıl yeni desenler görüyor, bir sonraki yıl ise o desenlerin demode olduğuna şahit oluyoruz. Ancak eskimeyen, ne zaman giyerseniz giyin modası geçmiş gibi görünmeyen bir desen var; çiçekler! Dikkat ederseniz her yıl markaların birçoğunun koleksiyonlarında farklı formlarda da birkaç parça çiçek deseni görmek mümkün. Eğer bir desene yatırım yapacaksanız dolabınıza birkaç parça çiçek deseni ekleyebilirsiniz. Tabii aşırıya kaçmadan!

MİKRO ÇANTALAR!

Kadın çantaları son zamanlarda bir hayli form değiştirmedi mi? Makyaj malzemeleri, cüzdan, belki ped, anaharlar ve daha pek çok şey sığdırılan çantalar şimdilerde 'mikro' boy olmuş durumda. Fotoğraflarda çok sevimli görünen bu çantalar sadece görüntüye yarıyor, ihtiyacı asla karşılamıyor. Peki cüzdanınızı bile koyamayacağınız bir çantaya neden o kadar para veresiniz ki?




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.