Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2020, 02:22   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yön Boğa Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 19 Aralık 2020 Cumartesi

Boğa Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 19 Aralık 2020 Cumartesi

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] günlük burç yorumları

Boğa Burcu Günlük Yorum Genel Durum
Bugün, iletişim konusunda ufak tefek gecikmeler gündeme gelebilir. Az da olsa zorlanacaksınız ve bu durumu biraz olsun dengelemeniz gerekiyor. İçinde bulunduğunuz koşulları tekrar tekrar gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Yaşamsal koşulların karmaşa içerisinde olmaması için bazı önlemler almalısınız. İleride sorun yaşamamak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Yorumu Aşk & İlişkiler
Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mevcut durumunuzu kontrol altına almalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Detayların her açıdan belirleyici olabileceği bir gündesiniz. Birlikteliğinize verecek olduğunuz önem de üst seviyelere çıkmakta. Sorunları ve sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer
İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki açıdan bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize tam olarak ulaşamayacak olmanız da biraz olsun canınızı sıkabilir. Üstünüz olan kişilerle aranızı iyi tutmaya çalışın. Bugün çalışmak zorunda olmak biraz sizi zorlasa da üstesinden gelmelisiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum
Bugün, parasal kaynakları kontrolünüz altına almalısınız. Olur olmadık şeyler için harcama yapmaya meyillisiniz ve bunun da mutlaka üstesinden gelmeniz gerekiyor. Kendinizi biraz olsun frenlemeniz gereken bir gün.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.