Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2020, 14:42   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yön Yay Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 1 Eylül 2020 Salı

Yay Burcu Bugün Günlük Burç Yorumu 1 Eylül 2020 Salı

Forumel.com günlük burç yorumları

Yay Burcu Günlük Yorum Genel Durum
Haftanın ikinci gününde, özellikle sağlığınızla ilgili konularda biraz daha temkinli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara ayak uydurmak isterken zihinsel ve [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] dağınıklık gündeme gelebilir. Dikkatinizi toparlamaya ihtiyacınız var. Üstesinden gelmekte zorlanacağınız olumsuzluklarla karşılaşmayacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte. Adım adım ilerlemeniz gereken bir güne giriyorsunuz.

Yay Burcu Günlük Yorumu Aşk & İlişkiler
Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha hassas davranmaya başlıyorsunuz. Kişisel yaklaşımlarınız konusunda biraz olsun temkinli olmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir. Yaklaşımlarınız doğrultusunda hareket ederken elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Mutluluk ve huzur için gerekli olan adımları atmakta zorlanmayacaksınız.

Yay Burcu Günlük Yorumu İş & Kariyer
İş ve kariyer hayatınızda bugün, sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken biraz daha dengeli olmalısınız. Gereksiz şeyler üzerinde odaklanma yerine yarar sağlayabileceğiniz girişimlerde bulunmalısınız. Odaklanmanız gereken bir güne giriyorsunuz.

Yay Burcu Günlük Yorumu Maddi Durum
Bugün, maddi anlamda bazı olumsuzluklar yaşanabilir. Kontrollü olmadığınız sürece gelir ve gider arasında bazı aksaklıklar yaşanabilir. Dengeli olmanız gereken bir güne giriyorsunuz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.