Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2023, 16:39   #1
Çevrimdışı
sırçafanus
sırçafanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yön Kanalizasyona girip saatlerce kaybettiği şeyi aradı, bulamayınca hastanelik oldu

Kanalizasyona girip saatlerce kaybettiği şeyi aradı, bulamayınca hastanelik oldu


Brezilya'da Augusto Figueiredo, konser sırasında tuvaletini yapmak için ormanın derinliklerine gitti. Tuvaletini yaptığı sırada bir anda cep telefonunun kanalizasyon suyuna düştüğünü gören adam, telefonunu bulabilmek için suya girdi. Telefonunu bulamayan ve hastanelik olan adama tetanoz aşısı yapıldı, ayağındaki yaraya ise dikiş atıldı.

Brezilya'nın Barra da Tijuca kentinde gerçekleşen bir konserde, 30 yaşındaki Augusto Figueiredo isimli bir adam tuvaletini yaptığı sırada cep telefonunu kanalizasyon suyuna düşürdü.

PİS SUYA GİRİP TELEFONUNU ARADI

Büyük panik yaşayan adam, hemen kıyafetlerini çıkararak kirli suyun içine atladı. Saatlerce cep telefonunu bulmak için uğraşan adam, çevresindekilere kanalizasyon suyuna girmek için para teklif etti.



HASTANELİK OLDU


Bir süre sonra fenalaşan adam hastaneye kaldırıldı. Müşahede altına alınan adama tetanoz aşı yapıldı, ayağındaki yaraya dikiş atıldı.

"BU KADAR YANKI YARATACAĞIMI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Olaya ilişkin konuşan Figueiredo, "Cep telefonumu geri almak istedim. Diğer insanlara para teklif ettim ama kimse kabul etmedi. O sırada çevremde çok fazla insan vardı. Beni çektiklerini biliyordum ama bu kadar yankı yaratacağımı düşünmemiştim" dedi.










Alıntı