Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2023, 01:46   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko Tanıtıldı: İşte Yetenekleri

Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko Tanıtıldı: İşte Yetenekleri

Riot Games'in FPS oyunu Valorant, yeni ajanı Gekko'ya kavuştu. Gekko, sahip olduğu yetenekleriyle cephenin arka saflarından büyük avantajlar sunacak.

Riot Games'in özellikle ülkemizde popülerliğini korumaya devam eden FPS oyunu Valorant, yirmi ikinci ajanına kavuştu. Yeni ajan, Los Angeles sokaklarından dört arkadaşıyla gelen Gekko oldu.

Gekko, öncü bir rol üstleniyor ve Spike kurma alanlarında hakimiyet sağlayacak bir yetenek kitine sahip.En önemli yeteneği ise uzaktan Spike kurulumuna imkân tanıması. Gelin, Gekko'ya yakından bakalım.

Valorant Gekko tanıtım videosu:

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Gekko yetenekleri:

Q – Wingman



Wingman iki türlü şekilde kullanılabiliyor. Gekko'nun ufak yancısı etrafta koşturarak bir düşman arıyor, gördüğü ilk düşmanın yanında patlayarak sersemletiyor. İkinci kullanımında ise Spike kurabiliyor ya da Spike çözebiliyor. Elbette Spike kurmak için Spike’ın envanterinizde olması gerekiyor.

E – Dizzy



Ekko'nun bir diğer arkadaşı olan Dizzy, yeteneği kullandığınızda havaya sıçrıyor ve görüşündeki rakiplere plazma yansıtıyor. Plazmayı gören rakipler kör oluyor.

C – Mosh Pit



Mosh Pit, KAY/O'nun bombasına benzer bir şekilde çalışıyor. Mosh Pit, fırlattığınız yerde bölünüyor ve kısa bir gecikmenin ardından geniş bir alanı kapsayan şekilde patlıyor.

X – Thrash



Thrash ise doğrudan en yakın rakibe doğru yöneliyor ve rakibe vardığında patlayarak rakibi hareket edemez hale geliyor. Thrash, patladıktan sonra yerden alınarak bekleme süresinin ardından tekrar kullanılabiliyor.

webtekno




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.