Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2022, 21:58   #9
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Haftanın Keyifli Etkinlikleri

Haftanın keyifli etkinlikleri (26 Aralık 2022-1 Ocak 2023)

26 Aralık 2022-1 Ocak 2023 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

Zamane İstanbulları
Zamane İstanbulları, bir yandan içinde bulunduğumuz döneme dair kritik ve yaratıcı bir görsel okuma denemesi ortaya koyuyor. Öte yandan, geçmişten bugüne tutku, merak ve heyecanla fotoğraflanan İstanbul'un, günümüzdeki hâliyle yolları kesişen fotoğrafçılarına dair bir keşif ortamı yaratıyor. 23 Aralık'ta başlayan Pera Müzesi'ndeki sergiyi 30 Nisan'a kadar gezebilirsiniz.

Sergi detayları için Pera Müzesi'nin websitesini ziyaret edebilirsiniz.
Etkinlik ücreti: 0-80 TL


Wonder Village

En sevilen yıldızların sahne alacağı Wonder Village'da, yılbaşı aktiviteleri ve atölyelerle dolu bir program İstanbulluları bekliyor. 30 Aralık'ta sonlanacak etkinlik KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek. Etkinlik detayları için Biletino ve Biletix websitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Etkinlik ücreti: 100-350 TL



Amadeus

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesi Amadeus sahnede! 28 Aralık'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde sergilenecek oyunun detaylarıyla ilgili bilgi almak için Biletix websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 212-575 TL



Astroloji'de Öngörü Teknikleri
2023'ün sizin doğum haritanızda hangi ihtimalleri yaşatabileceğini merak ediyor musunuz? Peki bunun için hangi öngörü tekniğini nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Bu soruların cevaplarını vermeyi amaçlayan etkinliğe 26 Aralık günü siz de online olarak katılabilirsiniz. Etkinlik detayları için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 200 TL



Girişimcilik ve İnovasyon Eğitimi

Üretim ve hizmet sistemlerinin inovasyon odaklı yönetiminin hayati bir önem taşıdığı şu günlerde iş dünyasında işletmelerin performansını etkileyen bu faktörle ilgili detaylı bilgi edinmek için 30 Aralık günü online olarak sertifikalı bu etkinliğe katılabilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 500 TL



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.